Prvi 572 pregleda 03. travnja 2019.

Hej hej hej: Baka Prase izbacio novu pjesmu

screenshot/youtube/HRT

Pjesma, kakvu od Bake možda nikad niste očekivali, u manje od jednog dana skupila je skoro 300 tisuća pregleda, a broj samo raste i raste

Baka Prase jučer je izbacio novu pjesmu 'Hej hej hej', a u samo nekoliko sati skupila je gotovo 300.000 pregleda. Wow, impresivno.

Još pogotovo zato što se radi o dječjoj nabrajalici koja nas podsjeća na one pjesme u dječjim emisijama koje klinci gledaju u osam ujutro kad se probude. Ljudi ga jednostavno vole i baš sve što on izbaci bude hit. Očito!

Poslušaj pjesmu:

Svi su poludjeli za 'Hej, hej, hej', ali vjerojatno će vam biti još više drago kad vam kažemo super vijest! Kao što ste jučer iz trailera vjerojatno mogli i vidjeti, Baka Prase glumi u novoj JoomBoosovoj seriji 'Savršen spoj', a u seriji i pjeva! Omg, jedva čekate pogledati, zar ne? Sigurni smo da da.

POGLEDAJ TRAILER AKO JOŠ NISI:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    hahahah ovo je hit :D