Prvi 2901 pregleda 08. listopada 2021.

Hoćemo li uskoro gledati drugu sezonu 'Squid Gamea'?

netflix/instagram

Serija 'Squid Game' osvojila je gledatelje diljem svijeta i uopće se ne čudimo što svi već žele da ova serija dobije i drugu sezonu. Ali, pitanje je hoće li se želja za drugom sezonom ostvariti?

Korejska serija 'Squid Game' brzinom svjetlosti je osvojila gotovo cijeli svijet. Naime, od sredine rujna ove godine (kada je izašla) ova je serija postala najgledanija u 90 zemalja diljem svijeta i ubrzo bi mogla postati najgledanija u povijesti Netflixa, piše Popsugar. S tako visokom gledanošću, naravno da bi bilo logično da 'Squid Game' dobije još barem jednu sezonu. Hoće li se to zaista ostvariti?

Iako još ništa nije službeno potvrđeno, Bela Bajaria, Netflixova šefica cjelokupnog TV poslovanja, dala je naslutiti da se se o drugoj sezoni razgovara, ali da će njeno snimanje ovisiti o projektima i rasporedu Hwang Dong-hyuka, kreatora 'Squid Gamea'. "Hwang snima film i ima još projekata na kojima radi pa pokušavamo napraviti funkcionalan raspored za njega", rekla je Bela za magazin Vulture.

Niti Hwang još nije potvrdio drugu sezonu, ali je dao naslutiti potencijalnu novu radnju koja će se fokusirati na zloupotrebu policijskih ovlasti. "Mislim da problem policijske brutalnosti ne postoji samo u Koreji. I u globalnim vijestima vidim da se pojavljuje taj problem i o tome želim podizati svijest. Možda ću u drugoj sezoni imati prilike o tome više govoriti", rekao je Hwang u intervjuu za The Times.

Što vi mislite, možemo li očekivati drugu sezonu?

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

POGLEDAJTE VIDEO DANA: 

Tvoja reakcija?