Prvi 1205 pregleda 11. travnja 2019.

Horor priča: Pčele su joj ušle u oko i hranile se suzama

dragedalenart/Instagram

Pripremite se na ono što ćete upravo pročitati!

Nama nije dobro. Naime, očitgledno postoji vrsta mikro insekata koji se nazivaju 'znojnim pčelama' i koji se bez problema mogu nastaniti npr. u očima. He (29) dobila je medicinsku pomoć u tajvanskoj sveučilišnoj bolnici Fooyin nakon što joj je oko postalo otečeno i bolno, a nije znala zašto je to tako, piše Cosmopolitan.

via GIPHY

Liječnici, uključujući šefa oftalmološkog odjela Hung Chi-ting - a, počeli su se baviti izvorom problema, da bi pronašli tanke nožice insekata na u njezinim očima. "Vidio sam nešto što je izgledalo poput nogu kukaca, pa sam ih polako izvukao pod mikroskopom, jednu po jednu, a da ne oštetim oči", rekao je dr. Hung na konferenciji za novinare. Oh, i dodao je da su sve četiri pčele definitivno još uvijek žive.

via GIPHY

He je uvjerena kako su joj pčelice uletjele u oko za vrijeme posjete groblju sa svojom obitelji, zato što se ta mala stvorenja vole 'odmarati' upravo ondje, odnosno u blizini grobova. "Bilo je vrlo bolno, suze nisu prestajale izlaziti iz mog oka", rekla je. "Bila sam uplašena do smrti". Možemo si samo zamisliti, nama je ovo jednako nekoj horor priči!

"Srećom, na vrijeme je došla u bolnicu. Inače bi izgubila vid i morao bih joj ukloniti oči da joj spasim život ”, dodao je dr. Hung. Prestrašno!

POGLEDAJ PRVU EPIZODU SAVRŠENOG SPOJA:

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    prestrašno!!