Prvi 17 pregleda 22. veljače 2017.

Hrabar potez: Justin Bieber više ne izgleda ovako!

justin bieber
Instagram @justinbieber

U njegovom rječniku ne postoji mjesto za riječi poput "dosadno" i "monotono"

U životu megazvijezde Justina Biebera nikada nije dosadno. Čak i ako ne putuje svijetom, ne odrađuje turneje i ne nastupa na najvećim svjetskim pozornicama nego samo uživa u opuštanju, kod njega uvijek ima neke "akcije".

Naime, trenutno provodi dane u Acapulcu gdje se odlučio smjestiti dok uživa u maloj pauzi od "Purpose" turneje. Naravno, ne bi Justin bio Justin kada bi mu bilo dovoljno izležavanje i ljenčarenje. Zato se odlučio za drastičnu promjenu imidža i još jednom promijenio boju kose!

via GIPHY

Ovog puta se odlučio za platinasto plavu kojom je već jednom bio podijelio svoje obožavatelje u dvije skupine, one koji su oduševljeni tom nijansom (ali njima je ionako sve vezano uz ovog pjevača savršeno) i one koji jedva čekaju da se vrati svojoj prirodnoj boji kose.

Kojoj god skupiti vi pripadali, Jus se (opet) bezbrižno izležavajući se pokraj bazena u vili koju je iznajmio u Acapulcu pohvalio novim izgledom...

Naravno, nećemo biti previše iznenađeni ako većina djevojaka pokraj prizora razgolićenog Biebera uopće ne primijeti da je došlo do ikakve promjene po pitanju njegove frizure...

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?