Prvi JoomBoos Videostar Show 733 pregleda 06. ožujka 2021.

Svećenik na TikToku: Uči krizmanike uz 'Savage Love'

ivan lotar/instagram

'Ja popularnu TikTok pjesmu koristim malo drugačije, ovako učim krizmanike pravilan način za prekrižiti se', naveo je Fra Ivan Lotar na svom TikToku. I da, on je jedini svećenik tiktoker u Hrvatskoj

Fra Ivan M. Lotar mladi je franjevac sa zagrebačkog Svetog Duha i – jedini svećenik u Hrvatskoj, ali i šire, koji je aktivan na TikToku. Ovu popularnu društvenu mrežu koristi od proljeća prošle godine, a trenutno ga ondje prati oko 14 tisuća vjernih obožavatelja. Najviše voli snimati zabavne TikTok izazove, a na šaljiv način ondje uči ljude kako se pravilno prekrižiti i pokazuje kako složiti igračku iz čokoladnog jajeta. Video u kojem uči ljude kako se prekrižiti najpopularniji je na njegovu kanalu, a snimio ga je uz popularnu TikTok pjesmu 'Savage Love'. Sad već ima pola milijuna pregleda.

@vanoltari

Tutorial vol. 1 #foryourpage #foryou #foryou #krizmanici #suncamoja #croatia #zagreb

♬ Laxed (Siren Beat) - Jawsh 685

"Ja ovu glazbu malo drukčije koristim, ovako učim krizmanike kako se prekrižiti", objasnio je Fra Ivan, koji je u jednom intervjuu izjavio kako su u početku ljudi bili sumnjičavi kad se pojavio na TikToku. Pitali su se, kaže, stoji li zaista iza tog profila pravi svećenik, ili je riječ samo o nekome tko se prerušio u svećenika. On im je dokazao da je itekako pravi. Na TikToku, kao i na drugim društvenim mrežama gdje je već dugo aktivan, Fra Ivan ljudima daje savjete, a najčešće mu, tvrdi, u inboks stižu pitanja o molitvi, kršćanskim ili pak nekršćanskim praksama. On ističe kako ne postoje glupa ni zabranjena pitanja i spreman je odgovoriti na sve ono o čemu nešto zna. Osim toga, Fra Ivan se ne ustručava objaviti ni ono što se njemu ne sviđa, pa je tako na TikToku ispričao nešto što je doživio na jednom sprovodu, a što smatra jako bizarnim.

@vanoltari

Sprovodi i ptičica 🐦 no hate ljudi, al stvarno, ne. #fy #foryou #foryourpage #fratiktok #funfact #funeral #croatia #bosnia #serbia #balkan #viral

♬ original sound - Ivan Lotar

"U trenutku kad sam mislio da sam sve vidio i čuo na sprovodu, a pritom zaista mislim – sve, dogodilo se nešto novo. Osim toga što se na sprovodima često pjevaju pjesme 'Majko jedina' ili 'Otiš'o je otac moj polako' i druge potpuno neprilične pjesme za takav događaj, danas sam imao priliku čuti nešto još neobičnije. Naime, netko je stvarno odlučio izvesti pjesmu 'Sve ptičice iz gore'... Ja sam tad 'izgorio'", požalio se Fra Ivan u videu koji je dosad već pogledalo više od 15 tisuća ljudi.

POGLEDAJTE VIDEOSTAR TRAILER: 

To što može biti ovoliko otvoren, bez bojazni od osuđivanja, Fra Ivanu je super, kao i svima onima koji su odlučili graditi karijeru upravo na TikToku. Popularnost ove društvene mreže prepoznao je i JoomBoos, pa je tako pokrenuo prvi TikTok talent show u regiji – JoomBoos Videostar. U žiriju showa najpopularniji su tiktokeri u regiji; Uki Q, Sergej Pajić, Mimiermakeup i Barbi Afrika, a voditelji su popularni JoomBoos influenceri Petra Dimić i Luciano Plazibat. Prijave na Videostar otvorene su još jako kratko, a možete ih slati na stranicu; videostar.joomboor.hr do 12. ožujka. Prijavite se što prije i uključite u borbu za nagrade vrijedne čak 150.000 kuna. Ispričajte i vi svoju viralnu TikTok priču, bez predrasuda!

 

Prijavi se na Videostar, postani TikTok zvijezda i osvoji nagrade vrijedne 130.000 kuna!

 | Autor:

Tvoja reakcija?