Prvi 336 pregleda 19. lipnja 2020.

Hvala JoomBoosovci: Imamo 800 tisuća subscribera!

joomboos

Novi uspjeh JoomBoos kanala: Zahvaljujući podršci svojih pratitelja, došli smo do 800 tisuća pretplatnika. Veliko vam hvala, a sada hrabro jurišamo do milijuna!

JoomBoos prijatelji, ima nas 800 tisuća u YouTube obitelji! Jeeej! To je nevjerojatan uspjeh koji ne bi bio moguć bez vas. Hvala vam!

 | Autor: joomboos joomboos

Projekti koji su oduševili publiku

JoomBoos ekipa mjesecima radi na cool projektima koji oduševljavaju publiku. Dosad ste na kanalu pratili show 'Rap Camp', animirani crtić 'Ekskurzija', Prank'd, serije 'Savršen spoj' i 'Istini san' i mnoge, mnoge druge zabavne i poučne sadržaje.

Nova serija

Slavimo ovu nevjerojatnu vijest i nestrpljivo iščekujemo prvu epizodu Teinih dnevnika, nove JoomBoos serije, koja izlazi u četvrtak, 2.7. u 12 sati. Trailer je već na kanalu, kao i pjesma Anne Lazarević 'Tu'. 

U seriji te čeka pametna i simpatična Tea i njezini prijatelji, školska kraljica Ivona i njeno društvo, te Baka Prase koji će komentirati događaje i odnose u školi. Glavna junakinja serije ide u treći razred gimnazije. Zaljubljena je u dečka iz razreda, obožava poeziju i svoje prijatelje Luciju i Marka, ali povremeno trpi maltretiranja svojih vršnjaka. Kako se s time nosi saznat ćemo kad izgubi dnevnik u koji piše svoje najskrivenije tajne.

Ovdje pogledajte trailer:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • diana_lol3

    Wow!Nemogu verovati da je JoomBoos dostigao cak 800 hiljada pratioca!Jedva cekam novu seriju! P.S Pozzz iz srbije