Prvi 1214 pregleda 24. srpnja 2019.

I Kim komentirala optužbe protiv poznatog fotografa

kimkardashian/Instagram

Fotografu Marcusu Hydeu sve više je poznatih počelo otkazivati suradnju. Evo što je rekal Kim.

Pisali smo ti kako je Ariana Grande raskinula suradnju s poznatim fotografom Marcusom Hydeom nakon što je model Sinnaya objavila screenshotove njihove prepiske na Instagramu. Naime, htio je da mu pošalje svoje gole fotke, a kada je to odbila tražio ju je 2.000 dolara za snimanje. Grozno...

Možda te zanima... Ariana otkazala suradnju fotografu zbog teških optužbi

Javila se Kim

Kim Kardashian je s njime često snimala pa je šokirana cijelom situacijom, a mi ti prenosimo što je o svemu napisala:

 | Autor:

"Čitala sam poruke i priče žena o neoprostivom ponašanju fotografa s kojim sam radila u prošlosti. Moja iskustva su uvijek bila profesionalna i jako sam tužna, šokirana i razočarana što su druge žene imale poptuno drugačije iskustvo s njim. U potpunosti podupirem pravo svake žene da ne bude uznemiravana ili pak pod pritiskom da napravi nešto što ne želi. Ne možemo dopustiti da ovakvo ponašanje prođe nezapaženo i aplaudiram svima koje su progovorile." Lijepo od nje što je podržala kolegice. Bravo Kim.

Fotograf je, otkad su isplivale poruke i optužbe, obrisao Instagram kanal i nije davao nikakve izjave.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    what???