Prvi KORONA VIRUS 472 pregleda 29. ožujka 2020.

I xniks2x reagirala na Bakinu pjesmu: 'Ima dobru poruku'

Nakon što je Saamo Petraa jučer u liveu 'Kavantena' prva reagirala na novu pjesmu Bake Praseta 'Korona', sad je video reakciju snimila i naša xniks2x. Pogledajte što ona kaže!

"Pjesma mi malo baca na neki 'indie' stil, sviđa mi se i jako je catchy. Čak me malo podsjeća na 'Bleju u Turskoj'", prokomentirala je Nika, nakon što je pročitala Bakin disclaimer kako ovom pjesmom ne pokušava ismijavati trenutnu situaciju, već samo unijeti malo pozitive u ove mračne dane. 

POGLEDAJTE VIDEO:

"Također, sviđa mi se spot, baš je nekako filmski odrađen. Tako da, bravo za onoga tko je snimao", dodala je Nika.

Možda te zanima... Baka Prase izbacio pjesmu o koroni, Petra prva reagirala

A spot je, inače, snimljen unutar kompleksa zgrada u kojima Baka živi te njime nije ugroženo zdravlje niti jednog stanovnika Srbije, kako Baka navodi na samom početku pjesme.

'Djed je highlight cijelog videa'

 | Autor: screenshot/youtube screenshot/youtube

"Sviđa mi se što je Baka iz cijele ove situacije uspio izvući nešto pozitivno", objasnila je Nika, a zatim još jednom ponovila kako joj je highlight ove pjesme i spota (Bakin?) djed.

Nika je Bakinoj novoj pjesmi dala 9,5/10, još jednom dodala da joj se pjesma jako sviđa, a najviše joj se sviđa što ova cijela pjesma nosi i dobru poruku. Naime, Baka tijekom cijelog videa provlači važnu poruku za sve svoje pratitelje i one koji gledaju i slušaju pjesmu - a to je #ostanitedoma!

Cijelu Nikinu reakciju pogledajte u novom videu na JoomBoos YouTube kanalu.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar medinaramous@gmail.com

    medinaramous@gmail.com

    Nisam još videla ovaj video