Prvi 126 pregleda 15. ožujka 2019.

Ideš na prosvjed za klimu danas u 12:30?

Patrik Macek/PIXSELL

Gdje ćeš ti biti danas, 15.3., u 12:30 sati?

Danas u 12:30 sati, učenici zagrebačkih škola se okupljaju na Europskom trgu i kreću u borbu protiv klimatskih promjena. Prosvjed će početi na toj lokaciji, a zatim će učenici ići preko glavnog trga do Markovog trga, pred Vladu. 

 | Autor: School Strike 4 Climate Croatia‎Prosvjed učenika za klimu - Zagreb School Strike 4 Climate Croatia‎Prosvjed učenika za klimu - Zagreb

Sve je ovo kod nas pokrenula 17-godišnja Laura Skala, inspirirana primjerom švedske učenice GreteThunberg, koja je prošle godine progovorila o problemu klimatskih promjena pred liderima u UN-u. 

'Imamo veliku podršku'

 | Autor: Patrik Macek/PIXSELL Patrik Macek/PIXSELL

"Interes je velik, imamo veliku podršku sa svih strana i očekujemo više ljudi nego sto smo očekivali kada smo započeli cijelu priču. Podržavaju nas i kolege iz Splita s kojima smo u kontaktu. Dali smo im sve potrebne informacije i nadamo se da će biti uspješni", rekla je Laura o prosvjedu, a mi te pitamo - dolaziš li i ti?

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NazleyVan

    odmah kontaktirajte Dr. On će zauvijek promijeniti vaš život i najbolji dio je da njegov rad ne šteti nikome. Kontaktirajte ga odmah putem e-pošte: bolingospelltemple@gmail.com ili njegov broj mobitela +2348071169835 kontaktirajte ga sada i vaši problemi će se riješiti zauvijek. ... prikaži još!
  • mala_loodacha

    daaaa