Prvi 2499 pregleda 31. prosinca 2022.

Imamo par prijedloga lijepih filmova za doček kod kuće

youtube/canva

Ako Novu godinu čekate kod kuće, u toplom krevetu i baš vam se jako sviđa ta ideja, onda vam sigurno treba neki dobar film koji biste mogli pogledati? Pronašli smo nekoliko naslova koji će vas zabaviti na kućnom dočeku pa pronađite nešto što najbolje odgovara baš vama!

1. When Harry Met Sally

Ako vam treba malo dobre, stare romantike, onda je ovo film za vas! A uz to, u ovoj je komediji jedna predobra scena s dočeka Nove godine... Pa svakako pogledajte večeras, ako već niste! A i ako jeste, zašto ne.

2. Bridget Jones's Diary

Ovaj film počinje i završava na Silvestrovo, pa zašto ga ne pogledati (opet) baš večeras? I mi kažemo... Ako volite vrckave komedije, ovo je savršen odabir za opuštajuću večer i doček kod kuće uz neku dobru klopu i čašu ukusnog vina!

3. High School Musical

Ako vam treba nešto plesno, zabavno i nešto što će vas 'teleportirati' u djetinjstvo, onda je to ovaj film! Troy, Gabriella i Sharpay će vam biti najbolje moguće društvo na dočeku, vjerujte nam!

4. Forrest Gump

Pa tko još ne zna priču o tome da je život poput kutije bombonijera? Ako slučajno ne znaš, onda je to znak da moraš što prije pogledati ovaj legendarni naslov. Već večeras, štoviše!

5. Sex and the City 

I dok svi pričaju o novim nastavcima serije, mi smo se baš prisjetili filma! Savršen je za odgledati večeras kad vam treba nešto lagano i opuštajuće, zar ne? Ma tako je!

6. Are We There Yet?

Ako ste na dočeku kod kuće s klincima, razveselite ih ovom urnebesnom komedijom s Ice Cubeom u glavnoj ulozi. A i vama će biti zabavna, sigurni smo!

7. New Year's Eve

Ova lista jednostavno nije mogla proći bez jednog romantičnog filma koji se zove baš ovako... Oprostite! Ali film je stvarno sladak i unutra je hrpa poznatih lica, pa je baš savršen za pogledati večeras. Na Novu godinu!

8. Trading Places

Što se dogodi kada uspješan poduzetnik i 'skitnica' nakratko zamjene živote? Saznajte u ovom legendarnom filmu u kojemu glume Eddie Murphy i Dan Aykroyd, već večeras, naravno!

Tvoja reakcija?