Prvi 287 pregleda 27. lipnja 2018.

Instagram će postati popularniji od YouTubea

Instagram4likes

Čini se kako bi Instagram uskoro mogao postati najbolja društvena mreža na svijetu.

Naime, osmislili su način kako da prestignu YouTube, tj. omoguće kreatorima da na njihovoj platformi objavljuju klipove duže od jedne minute. Čini se da su konačno pronašli način kako to učiniti.

via GIPHY

Instagram je jučer najavio novu aplikaciju. U pitanju je InstaTV tj. IGTV na kojoj će biti moguće gledati omiljene kreatore/pjevače i njihove nove projekte. Aplikacija je najavljena jezivim klipom u kojoj glavnu ulogu ima Selena Gomez i čija je redateljica Petra Cocollins, zbog čega nas ovaj kratki film pod nazivom ,,A Love Story”, jako podsjeća na Selenin spot za pjesmu Fetish.

via GIPHY

Kako objašnjavaju iz Instagrama, aplikacija će dosta podsjećati na Insta Story jer će klipovi biti vertikalni. Klipovi će se također emitirati čim uđete u aplikaciju.

Brojni YouTube kreatori su jako uzbuđeni zbog ove opcije. Među njima je naravno i Lele Pons koja je već najavila svoju emisiju na IGTV-u, a kako kaže u pitanju će biti kulinarski show.

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Donosimo ti ekskluzivan intervju sa Stokom i LayZ-em povodom snimanja navijačkog hita 'Moja Croatia'. Ako i ti želiš imati originalnu majicu iz spota navijačke himne, kupi ih na ŽUTI KLIK. Cijena majice je 120 kuna.

A tu su i naše ljepotice - Two Crazy Beauties koje ti tajne pravog i iskrenog prijateljstva. Dennis Domian, TheSikrt i Bruno Lukić govore o onim svakodnevnim brigama i temama koje muče svakog od nas, a neki YouTuberi otkrivaju najcringe situacije u kojima su se pronašli.

seks vodiču za tinejdžere pročitaj sve što trebaš znati o prvom seksu, a u rubrici 'Zavoli svoje tijelo' doznaj kako s dozom samopouzdanja uskočiti u kupaći kostim i pobjeći na plažu. S obzirom da je razdoblje koncerata i festivala, obratili smo pažnju i na droge koje ti mogu uništiti život u nekoliko sekundi.

Tu su i dva modna izloga s top odjevnim predmetima koje moraš imati ovo ljeto,zastrašujuća horor priča i 'game time' za sve one koji obožavaju videoigre.

I ovaj broj JoomBoos magazina dolazi u dvije različite naslovnice, te super poklonom - originalnim tetovažama kakve imaju naši YouTuberi. Izaberi između tetovaže strijele i palme i budi cool ovo ljeto.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • mala_loodacha

    Ništa nikad neće biti bolje od youtubea! samo joomboos