Prvi 758 pregleda 28. prosinca 2018.

Instagramov update izdržao samo 17 minuta

ariana grande / instagram

Unapređenje koje baš i nema smisla

Instagram je odlučio poboljšati aplikaciju, no to se nije svima svidjelo. Promjena prikaza slike korisnicima je bila neobična, pa su ubrzo krenule objave i tweetovi protesta, kako piše Cosmopolitan.

Naime, sadržaj koji se korisnicima prikazivao više nije bio okrenut vertikalno već horizontalno. Takva ideja prikaza slika nije prošla, a neki su na Twitteru naveli kako podsjeća na slike s Tindera.

Nakon velikog broja negativnih komentara Instagram se odlučio vratiti na staro u manje od 20 minuta. Njihov potez uzrokovao je još više zadirkivanja i ruganja. Primjer jedne objave kaže kako je Instagram update trajao više nego neke veze.

Ostavivši šalu na stranu, može se shvatiti kako promjenama Instagram želi poboljšati kvalitetu aplikacije. No, neke prolaze, a neke ne, ovisno o željama korisnika.

 

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    zanimljivo XD