Prvi 247 pregleda 21. lipnja 2018.

ISTI SAN: 7 najboljih memeova iz nove epizode

JoomBoos, Pixell, Canva

Isti san je prepun napetih trenutaka, ali mi smo za tebe izdvojili one smiješne. Ovo su 7 najboljih memeova iz nove epizode.

1. Kad ti i ekipa imate trač party i u sobu uđe osoba o kojoj pričate

via GIPHY

2. Kad ti mama kaže da je kelj za ručak i misli da ćeš to zapravo jesti

via GIPHY

3. Kad ti se upucava cura koja ti se ne sviđa

via GIPHY

4. Kad se središ za grad i ekipa ti otkaže

via GIPHY

5. Kad ti simpa prolazi pa se ponašaš prirodno

via GIPHY

6. Kad tvoja bff počne pjevati

via GIPHY

7. Kad svi tvoji frendovi odu na more, a ti jedini ostaneš doma

via GIPHY

 | Autor:

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima. 

Donosimo ti ekskluzivan intervju sa Stokom i LayZ-em povodom snimanja navijačkog hita 'Moja Croatia'. Ako i ti želiš imati originalnu majicu iz spota navijačke himne, kupi ih na ŽUTI KLIK. Cijena majice je 120 kuna. 

A tu su i naše ljepotice - Two Crazy Beauties koje ti tajne pravog i iskrenog prijateljstva. Dennis Domian, TheSikrt i Bruno Lukić govore o onim svakodnevnim brigama i temama koje muče svakog od nas, a neki YouTuberi otkrivaju najcringe situacije u kojima su se pronašli. 

U seks vodiču za tinejdžere pročitaj sve što trebaš znati o prvom seksu, a u rubrici 'Zavoli svoje tijelo' doznaj kako s dozom samopouzdanja uskočiti u kupaći kostim i pobjeći na plažu. S obzirom da je razdoblje koncerata i festivala, obratili smo pažnju i na droge koje ti mogu uništiti život u nekoliko sekundi. 

Tu su i dva modna izloga s top odjevnim predmetima koje moraš imati ovo ljeto, zastrašujuća horor priča i 'game time' za sve one koji obožavaju videoigre. 

I ovaj broj JoomBoos magazina dolazi u dvije različite naslovnice, te super poklonom - originalnim tetovažama kakve imaju naši YouTuberi. Izaberi između tetovaže strijele i palme i budi cool ovo ljeto. 

 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve