Prvi 571 pregleda 28. lipnja 2018.

ISTI SAN: 7 najsmješnijih memeova iz nove epizode

JoomBoos, Pixell, Canva

Uz napete trenutke Istog sna, tu su i ultrasmiješni! Ovo je 7 najsmiješnijih memeove iz nove epizode.

1. Kad ti BFF kaže da je opet poslala poruku bivšem

 | Autor: JoomBoos, Pixell, Canva JoomBoos, Pixell, Canva

2. Kad vidiš da ti konobar nosi hranu u restoranu

via GIPHY

3. Kad čuješ da tvoje frendice imaju novi sočan trač

via GIPHY

4. Kad više ni ne pokušavaš sakriti da uhodiš svog simpu

via GIPHY

5. Kad vidiš da lajka slike na Instagramu, a ne odgovara ti na poruku

 | Autor: JoomBoos, Pixell, Canva JoomBoos, Pixell, Canva

6. Kad ti cura koja ti se sviđa kaže da te voli kao brata, pa te kompići pokušavaju uvjeriti da ima još riba u moru  | Autor: JoomBoos, Pixell, Canva JoomBoos, Pixell, Canva

7. Izbjegavanje obaveza be like...

via GIPHY

 | Autor: Vjeruješ li ti u ovu teoriju zavjere?

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Donosimo ti ekskluzivan intervju sa Stokom i LayZ-em povodom snimanja navijačkog hita 'Moja Croatia'. Ako i ti želiš imati originalnu majicu iz spota navijačke himne, kupi ih na ŽUTI KLIK. Cijena majice je 120 kuna.

A tu su i naše ljepotice - Two Crazy Beauties koje ti tajne pravog i iskrenog prijateljstva. Dennis Domian, TheSikrt i Bruno Lukić govore o onim svakodnevnim brigama i temama koje muče svakog od nas, a neki YouTuberi otkrivaju najcringe situacije u kojima su se pronašli.

U seks vodiču za tinejdžere pročitaj sve što trebaš znati o prvom seksu, a u rubrici 'Zavoli svoje tijelo' doznaj kako s dozom samopouzdanja uskočiti u kupaći kostim i pobjeći na plažu. S obzirom da je razdoblje koncerata i festivala, obratili smo pažnju i na droge koje ti mogu uništiti život u nekoliko sekundi.

Tu su i dva modna izloga s top odjevnim predmetima koje moraš imati ovo ljeto, zastrašujuća horor priča i 'game time' za sve one koji obožavaju videoigre.

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve