Prvi 480 pregleda 27. lipnja 2018.

Isti san: Elizabetini zarobljenici planiraju bijeg

JoomBoos, Pixell, Canva

Nova epizoda je još malo tu, a ovo su najbitnije stvari koje moraš znati prije nego što ju pogledaš.

Karlu, Gabi Eli i Dinni je prekipjelo i na pamet im padaju razne ideje kako da pobjegnu iz Elizabetinog podruma. Dosta im je Elizabetinih prijetnji i ludog Zozija.

Crni i Dugi neuobičajeno se prijateljski ponašaju prema drugima, ali sve s malo zločestijom prikrivenom namjerom.

Naime, ova dvojica odlučili su svima nabiti nervozu prije nastupa, a kako to čine, saznat ćete sutra u novoj epizodi.

 | Autor: JoomBoos, Pixell, Canva JoomBoos, Pixell, Canva

Trema je posebno uhvatila Luku, a osim panike pere ga i ljubavna groznica. Kako će on s Idom, ako nije planirao imati curu još dvije godine?

 | Autor: JoomBoos, Pixell, Canva JoomBoos, Pixell, Canva

Za čijim to tijelom uzdišu Ida, Anja i Lucia? Hmmm...

via GIPHY

No najveće pitanje cijele epizode je hoće li ekipa uspjeti pobjeći od Zozija? 

 | Autor: JoomBoos, Pixell, Canva JoomBoos, Pixell, Canva

Sve detalje saznaj u novoj epizodi u četvrtak u 12:00 na JoomBoos YouTube kanalu, a do tada pogledaj prijašnju epizodu da se podsjetiš što se do sada desilo:

 | Autor:

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Donosimo ti ekskluzivan intervju sa Stokom i LayZ-em povodom snimanja navijačkog hita 'Moja Croatia'. Ako i ti želiš imati originalnu majicu iz spota navijačke himne, kupi ih na ŽUTI KLIK. Cijena majice je 120 kuna.

A tu su i naše ljepotice - Two Crazy Beauties koje ti tajne pravog i iskrenog prijateljstva. Dennis Domian, TheSikrt i Bruno Lukić govore o onim svakodnevnim brigama i temama koje muče svakog od nas, a neki YouTuberi otkrivaju najcringe situacije u kojima su se pronašli.

seks vodiču za tinejdžere pročitaj sve što trebaš znati o prvom seksu, a u rubrici 'Zavoli svoje tijelo' doznaj kako s dozom samopouzdanja uskočiti u kupaći kostim i pobjeći na plažu. S obzirom da je razdoblje koncerata i festivala, obratili smo pažnju i na droge koje ti mogu uništiti život u nekoliko sekundi.

Tu su i dva modna izloga s top odjevnim predmetima koje moraš imati ovo ljeto,zastrašujuća horor priča i 'game time' za sve one koji obožavaju videoigre.

I ovaj broj JoomBoos magazina dolazi u dvije različite naslovnice, te super poklonom - originalnim tetovažama kakve imaju naši YouTuberi. Izaberi između tetovaže strijele i palme i budi cool ovo ljeto.

 

Tvoja reakcija?

3 Komentar/a

Pročitaj sve