Prvi 873 pregleda 07. rujna 2019.

It Chapter Two i još par horor filmova za kišni vikend

screenshot/youtube/HRT

Vani je baš nikakvo vrijeme, kiša, hladno, sivo... Što ti drugo preostaje ovaj vikend nego pogledati neki dobar film? U zadnjih par godina snimljeno ih je dosta dobrih i zato smo ti složili popis par njih na koje trebaš obratiti pažnju, pogotovo ako si fan. Jedan od njih upravo je stigao i u kina. Ovo je naša preporuka.

It Chapter Two

Drugi 'IT' dio je napokon u kinima od 5. rujna, a ekipa iz Kluba gubitnika i dalje ima misiju - riješiti se strašnog klauna Pennywisea. No, razlika je što oni sad više nisu klinci, a on je strašniji nego ikad.

Split

Ako još niste pogledali genijalnog Jamesa McAvoyja u ulozi Dennisa, Patricije, Hedwiga, Barryja...okej, nećemo ih sve nabrajati - ali poanta je - morate ga pogledati! Split je genijalan. A onda odmah imate i drugi dio, Glass. (I prije oba, Unbreakable.)

A Quiet Place

Želite pogledati stravičan, a usput i najtiši film ikad? Ovo je savršen odabir.

Halloween

Laurie Strode suočava se s Michaelom Myersom po posljednji put. Ovaj klasik svakako vrijedi pogledati, čak i ako niste neki veliki fan.

Pet Sematary

Iako ga neki nisu baš nahvalili, nekima je film, snimljen prema istoimenom romanu Stephena Kinga, baš dobar. Procijeni želiš li ga pogledati. Nama je super.

Ma

Usamljena žena sprijateljuje se sa skupinom tinejdžerima i dopusti im da naprave party u njenoj kući. No, stvari, naravno, vrlo brzo potaju užasno čudne i oni više nisu sigurni jesu li joj trebali tako olako vjerovati...

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    pogledat ću neki!