Prvi 4640 pregleda 23. srpnja 2018.

Ivan Rakitić: Naj frizure naše repke

ivanrakitic@instagram.com

Raketa je poznat po svojim drastičnim promjenama izgleda, a za tebe donosimo frizure koje je on promijenio za vrijeme svoje nogometne karijere.

Ivan Rakitić stalno iznenađuje svoje fanove ludim frizurama.

Od duge kose do kratke platinaste, Raketa je isprobao sve.

Ovo su frizure koje si do sada mogao vidjeti na Rakitiću:

1. Bieberica

Raketa je u ranijim danima svoje nogometne karijere, kao i mnogi dečki, furao ovu ful poznatu frizuru. Nitko nije mogao odoljeti najpoznatijoj Bieberici, pa tako ni Rakitić. Ako misliš da mu je ovo jedna od najboljih frizura, samo čekaj da vidiš ostale.

 

¡Menuda imaginación tenéis! ¡Gracias a tod@s por participar! 🤗🤗🤗 ¿De verdad que me veis bailando o imitando a Goku? 🙈💃🏻 Las botas son para @pepis_depay ¿Cómo será la celebración? La veréis cuando tenga la suerte de marcar un gol ⚽️😉 What imagination you have! Thank you to everyone for participating! 🤗🤗🤗 Do you really want to see me dancing or imitating Goku? 🙈💃🏻 The boots goes to @pepis_depay. Which celebration will be? You will see it when I'll be lucky to score a goal ⚽️😉 Haha sta ste svasta pripremili i izmislili..! Hvala svima sto ste se pobrinili nac nesto posebno..🤗🤗🤗 Stvarno me vidite da plesem ili imitiram Goku.?!🙈💃 Pobjednik je @pepis_depay. Kako cu proslavit iduci gol.? Vidit ce te kad bude srece i zabijem iduci gol⚽️😉

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

2. Transformirana Bieberica

Nakon Bieberice, Raketi se nije više dalo ići frizeru pa je ovu frizuru sa šiškicama transformirao u nešto ful drugačije. Kada šiške postanu predugačke, moraš ih ili podšišati ili maknuti s lica, a Raketa se odlučio za drugu opciju. Što misliš je l' mu smetala kosa dok je trčao za loptom?

3. Tip top 

Raketina sljedeća frizura nešto je totalno drugačije od duge kose. Ovaj friz potpuna je suprotnost toga i Rakitić s njom izgleda kao potpuno druga osoba. Sigurno si je zaposlio osobnog frizera koji ga je svako jutro češljao.

 

Aqui esta...👱🏼😎✈️👍✂️

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

4. Sve kraće

Nakon toga, Ivan je odlučio ići sve kraće i kraće. -Brico šišaj sa strane, a gore ostavi- rekao je Ivan i završio s ovakvom frizurom.

 

🚁🗽🙏🌇 @marquezlopezalberto

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

5. Plavušica

Nakon toga je odlučio sve izjednačiti i posvijetliti kosu. Sad već počinje izgledati kao ful zgodni Rakitić kojeg sada znaš.

6. Neodlučan

Izgleda da se Raketa nije mogao odlučiti, pa je ipak nastavio puštati svoju izblajhanu irokezu.

 

Waiting for our #WorldCup first match 🔜⚽ #Russia2018 🇭🇷

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

7. Farbaj, brico

Ivan je ovom frizurom ful iznenadio sve svoje fanove i fkt je nešto što do sad nisi mogao vidjeti. Ova moderna platinasta nijansa izgleda tako fresh i ističe Raketu od drugih nogometaša.

8. Jednostavnost i ravnoteža

Raketa već neko vrijeme njeguje ovu jednostavnu frizuru, odlučio se za malo prirodniju nijansu plave. Uz pramenove fura moderan "swoop" s obrijanim stranama. Ovo je definitivno najbolji izbor, slažeš li se?

 

😂👍 #babushka #pamelaanderson #ivanrakitić

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

 

Koja je tebi najbolja Raketina frizura?

 

SLIKAJ SE S TETOVAŽAMA IZ VIDEOSTAR MAGAZINA I OSVOJI JOOMBOOS ŠALICU! Odaberi tetovažu po svojem ukusu, fotkaj se i sliku objavi na Instagram s hashtagom #videostarmagazin. SRETNO!

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima te super poklone - originalne tetovaže kakve imaju naši YouTuberi.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve