Prvi 368 pregleda 08. studenoga 2021.

Izašao je novi trailer za četvrtu sezonu Stranger Thingsa

screenshot/youtube

Četvrta sezona popularne Netflixove serije 'Stranger Things' stiže nam 2022. godine i obožavatelji su već prilično nestrpljivi, stoga su kreatori ove serije ipak odlučili otkriti nekoliko sitnih detalja, a napokon su izbacili i cijeli trailer sezone

Četvrta sezona serije 'Stranger Things' nam stiže uskoro i, naravno, svi smo već nestrpljivi jer želimo saznati što će se dalje događati s Eleven, Mikeom i ekipom. Hoćemo li dobiti odgovore o misterioznom 'Amerikancu'? Gdje je Joyce preselila djecu? Hoće li se Eleven ikada oporaviti? Ova pitanja ostat će neodgovorena sve dok četvrta sezona ne ugleda svjetlo dana sljedeće godine, ali Popsugar piše kako su kreatori serije, Matt i Ross Duffer za Entertainment Weekly ipak otkrili ponešto. 

ZA POČETAK, POGLEDAJTE NOVI TRAILER ČETVRTE SEZONE: 

"U četvrtoj sezoni ćemo napraviti neke oštre i značajne poteze. Jako smo uzbuđeni zbog toga gdje bi nas oni mogli potencijalno odvesti i samim time ova će sezona biti prilično drugačija", rekao je Ross. 

Mjesto radnje se mijenja? 

U prvoj i drugoj sezoni, mjesto radnje je Hawkins u američkoj saveznoj državi Indiani, ali nas zadnja epizoda treće sezone teleportira u Kamčatku u Rusiji. Znači li to da će se četvrta sezona odvijati negdje drugdje? Matt Duffer kaže da je ta pretpostavka točna te da ovdje trebamo obratiti pažnju na to da je Joyce Byers preselila Willa, Jonathana i Eleven iz Hawkinsa.

Nekoliko detalja oko ove pretpostavke dao nam je i novi Netflixov trailer koji je pušten 6. studenoga na 'Stranger Things Day' u kojem možemo vidjeti da Will i Eleven žive u Kaliforniji. 

Tko je Amerikanac? 

Tijekom scene iz treće sezone na Kamčatki, dva čuvara su viđena kako izvode zarobljenika - "Amerikanca", kako je rekao jedan od njih - i vuku ga iz ćelije u kavez u kojemu se nalazi Demogorgon. Sezona završava tako što čudovište vjerojatno žvače zatvorenika. "Pod pretpostavkom da postoji četvrta sezona, očito je da će se postaviti pitanje tko je taj Amerikanac i zašto su ga strpali u kavez s Demogorgonom. To je teaser i očito je da će igrati veliku ulogu u četvrtoj sezoni", rekao je Ross. 

Što nam otkrivaju naslovi?

Na 'Stranger Things Day' Netflix nije samo otkrio potencijalno mjesto radnje u četvrtoj sezoni već nam je u dodatnom teaseru dao i naslove svih devet nadolazećih epizoda. Naslovi su: "The Hellfire Club", "Vecna's Curse", "The Monster and the Superhero", "Dear Billy", "The Nina Project", "The Dive," "The Massacre at Hawkins Lab", "Papa", and "The Piggyback". "U proljeće 1986., avantura se nastavlja" rečeno je u teaseru.

Ok, sada smo baš, baš uzbuđeni zbog nove sezone! Kad će višeeeee...

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?