Prvi 1444 pregleda 27. rujna 2021.

Uskoro nam dolazi četvrta sezona 'Stranger Thingsa'

screenshot/youtube/canva

Nakon što je, zbog pandemije korona virusa, snimanje četvrte sezone serije 'Stranger Things' bilo pauzirano, sada je za nju napokon izašao trailer

Kada je zvijezda serije 'Stranger Things' Caleb McLaughlin (poznatiji kao Lucas Sinclair) rekao da će četvrta sezona biti prilično napeta, zaista se nije šalio. Trailer za četvrtu sezonu pušten je prije nekoliko dana i odaje nam da će radnja četvrte sezone biti dosta jeziva, piše Teen Vogue

Trailer započinje starinskom glazbom i pokazuje nam obitelj koja se useljava u, definitivno ukletu kuću Creel

POGLEDAJTE TRAILER:

Naravno da od tada nije bilo potrebno previše vremena da se počnu događati neobične stvari kao što je nenadano paljenje svjetala i pojavljivanje mrtvih životinja u dvorištu. 

Nakon toga, dolazimo u vrijeme '80-ih kada se naša omiljena družina baca na rješavanje misterija u, sada već napuštenoj kući Creel. Trailer završava u prilično mračnom tonu i ostavlja nas u iščekivanju četvrte sezone koja će izaći 2022. godine. 

"Dok sada pričam o ovome, razmišljam što smo sve snimali i u sebi govorim - Wow, nitko ne zna što slijedi, preludo", rekao je Caleb McLaughlin u jednom intervjuu. 

Tko još jedva čeka novu sezonu?

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

POGLEDAJTE VIDEO DANA: 

 

Tvoja reakcija?