Prvi 2101 pregleda 16. ožujka 2018.

Izlaze joj iz očiju: Otkud svi ti mravi?

screenshot from Newslions Media on Youtube

Jedanaestogodišnja djevojčica budi se s mrtvim mravima u očima i nitko ne zna kako su oni dospjeli tamo. Već su joj izvadili 60 mravi iz oka, a doktori misle da su ušli kroz uši.

Ashwini (11) prošli se tjedan počela žaliti na jake bolove u očima. Imala je osjećaj kao da joj je nešto zapelo iza kapaka, a nakon što su provjerili, našli su joj malog mrava u jednom oku.

Nisu se previše obazirali na to jer su mislili da joj je buba tamo slučajno završila, ali djevojčica se ubrzo opet počela žaliti na bolove. Našli su još više mrtvih mravi i odveli je u bolnicu.

Doktor im je rekao da su mravi sigurno ušli kroz uši i nekako došli do očiju. Protiv bolova i iritacija prepisao joj je kapi za oči, ali djevojčica još uvijek nalazi po pet mrtvih mravi dnevno iza svojih kapaka. 

U roku od 10 dana, izvadili su joj 60 mravi. 

Odveli u specijaliziranu bolnicu za oči u Moodabidri i nadaju se da će dobiti neke odgovore

Obitelj ju je također odvela astrologu jer su se bojali da ju je opsjeo neki zli duh. 

Što ti misliš, zašto se to događa?

Ssssavršeno: Započni dan s kavom u zmijskom gnijezdu

Ekipa došao je i taj dan, pomozite izabrati novi logo serije Isti san! 

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Sara_koja_hara

    Sara_koja_hara

    Ovo mi je tak odvratno i cudno istovremeno, pa kak toooo?