Prvi 3535 pregleda 31. svibnja 2019.

J.K. Rowling potvrdila: Izlaze novi nastavci Harryja Pottera!

harrypotterfilm/ Instagram

Tko je ovo jedva čekao?

J.K. Rowling oduševila je obožavatelje diljem svijeta objavivši vijest o izlasku četiri nova nastavka o omiljenom čarobnjaku na svijetu, Harry Potteru, piše vt.

Nove e-knjige bit će objavljene 27. lipnja na 'Pottermoreu' - Digitalnom Srcu Svijeta Čarobnjaka. Pratiti će različite Hogwartove lekcije: 'Harry Potter: Putovanje kroz čari i obrana protiv mračnih umjetnosti', 'Harry Potter: Putovanje kroz napitke i herbologiju', 'Harry Potter: Putovanje kroz vračanje i astronomiju' i 'Harry Potter: Putovanje kroz brigu o čarobnim stvorenjima'.

 | Autor: Pottermore/screenshot Pottermore/screenshot

Ilustracije londonskog umjetnika Rohana Daniela Easona trebale bi nas još jednom vratiti u prošlost kako bismo saznali o tradicionalnom folkloru i magiji te se podsjetili srži priče o Harry Potteru. Nastavci će biti sličnog formata kao i drugi dosadašnji 'dodatni sadržaji' kao što je 'Harry Potter - povijest magije'.

Nove e-knjige zasigurno će zadovoljiti 'žeđ' koju smo imali od objave zadnjeg, sedmog nastavka 2007. godine. Zaista je prošlo dugo vremena i ovo su i više nego odlične vijesti za sve ljubitelje Harryja Pottera! Weee!

Jesmo li ti ovime uljepšali dan?

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajmee, tooo!!!! :D