Prvi 1391 pregleda 16. kolovoza 2019.

James Charles obojao kosu: Izgleda neprepoznatljivo!

jamescharles/Instagram

Youtuber je odlučio promijeniti boju kose i obojao se u platinum plavu. Kad su ga vidjeli kako izgleda, njegovi fanovi su rekli kako izgleda kao neka druga osoba.

Poznati youtuber i beauty influencer, James Charles je najavio kako će uskoro objaviti vrlu važnu vijest. No, čini se da je slučajno pogriješio i već sad odao o čemu je riječ: James je postao platinum plavuša! Kako piše Cosmopolitan, kad su fanovi vidjeli video ostali su šokirani jer YouTuber izgleda kao meka druga osoba:

"Ti si plavuša, ahhh. Ne mogu vjerovati, izgledaš savršeno! Možda nisam trebao ovo tweetati, ali sam morao. Tužan sam jer će se sad tvoj intro i profilna fotka promijeniti", rekao je jedan fan.

James je bio tweetao kako je napravio promjenu koja će sve iznenaditi. No, dogodila mu se greškica i umjesto da je video poslao prijatelju, on ga je podijelio na svom storyju:

"Ajme, kako sam smotan, htio sam video poslati prijatelju, a ja sam ga podijelio javno. Uopće nisam obraćao pažnju.", rekao je James.

Youtuber je odlučio krenuti dalje nakon drame s Tati Westbrook, a ova promjena frizure mogla bi značiti njegov ponovni početak. Mi smo frizurom oduševljeni, a vjerujemo da ste i vi!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

3 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pizderaš

    Gadi mi se lik
  • bruna123

    Podsjeća me na Lucijana Plazibata😂❤