Prvi 1237 pregleda 16. svibnja 2019.

James Charles viđen u javnosti prvi put nakona afere

teens_xcare/Instagram

Vjerojatno mu je teško nakon što su i celebrityji progovorili o skandalu, ali ipak treba nastaviti sa životom...

Nakon što je prošlo već nekoliko dana od afere između Jamesa Charlesa i Tati Westbrook, strasti se ne stišavaju. Beauty guru se zbog svojih postupaka ispričao fanovima i povukao u samoću na neko vrijeme, no sad je prvi put nakon drame viđen u javnosti. Fotografiralis u ga na aerodromu u Brisbenu, gdje je trenutno na turneji. Izgledao je drugačije nego inače jer nije imao šminku i svi komentiraju da izgleda jako iscrpljeno, piše Seventeen.

Dok on nekako pokušava izgurati turneju, većina fanova i celebrityja osuđuje Jamesa zbog njegovog neprimjerenog ponašanja. O cijeloj drami oglasile su se i zvijezde kao što su Kylie Jenner i Shawn Mendes, a većina ga je otpratila s Instagrama. Oni su dio mase od oko 3 milijuna ljudi koji su unfollowali Jamesa kad je krenula ova afera, piše Seventeen.

Ovo su samo neke od zvijezda koje su ga maknule sa svojeg Instagrama: Katty Parry, Kim Kardashian, Kylie Jenner i Iggy Azalea. Posebno šokira to što je s većonim surađivao. No, nisu mogli preći preko svega što je napravio i izgovorio, očito...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

can I get you started with some water today?

A post shared by James Charles (@jamescharles) on

Mislite li da je zaslužio takavu reakciju?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Eh... malo mi ga je već i žao