Prvi 564 pregleda 18. rujna 2018.

Jednostavno joj je previše: Zašto se Ariana maknula iz javnosti?

ariana grande / instagram

Zbog svega što joj se izgdogađalo proteklih mjeseci i godina morala je preskočiti Emmyje, ali će sad neko dulje vrijeme izbivati iz javnosti

Sinoć su u Los Angelesu održani Emmyji, no ondje se, suprotno najavama, nisu pojavili pjevačica Ariana Grande i njezin dečko, komičar Pete Davidson. Iako se svega nekoliko dana prije dodjele govorilo da će biti ondje, izvori bliski pjevačici potvrdili su razlog zbog kojeg su dodjelu ipak preskočili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

one more tn, london ♡

Objavu dijeli Ariana Grande (@arianagrande)

"Suprotno svim izvještajima, Ariana se večeras neće pojaviti na Emmyjima. Pete je također odlučio da neće doći, kako bi mogao biti s njom u New Yorku", izjavio je izvor, piše Cosmopolitan.

Pjevačica je, naime, još uvijek tužna i potresena smrću svog bivšeg partnera, Maca Millera, koji je preminuo prije desetak dana nakon predoziranja. A Pete, koji je u svakom trenutku uz nju, htio joj je biti podrška i u ovom najtežem, zbog čega je i on preskočio sinoćnju dodjelu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ariana Grande (@arianagrande)

Da je ovo bila užasno teška godina za mladu pjevačicu govori i to da se svega nekoliko mjeseci prije Millerove smrti dogodio teroristički napad na njezinu koncertu u Manchesteru, gdje je bombaš samoubojica usmrtio 22 ljudi. Zbog svih tih užasnih događaja, Ariani sada više nego ikad prije treba predah i odmor. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ariana Grande (@arianagrande)

Zbog toga će navodno uzeti neko vrijeme samo za sebe i izbivati iz javnosti. "Zbog svega što joj se posljednjih godina dogodilo, Ariana će sada na uvelike zasluženi odmor kako bi zacijelila. Bit će kod kuće i provoditi slobodno vrijeme u krugu voljenih, ali će isto tako nastaviti raditi na novoj glazbi. Ariana zahvaljuje svojim fanovima na razumijevanju", izjavili su iz njezina tima. 

Ariana, svi smo uz tebe! <3 

 

Došlo je vrijeme za Totalni JoomBoos! Pripremi se jer 21. listopada JoomBoos organizira najveći spektakl u regiji.

Samo za tebe, JoomBoos dovodi jednu od najpoznatijih svjetskih YouTube zvijezda, a uskoro ćeš saznati i koga.

Osim toga, moći ćeš se družiti s najpoznatijim YouTuberima u regiji uz bogat cjelodnevni program. 

Više informacija o cijelom spektaklu možeš vidjeti OVDJE.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve