Prvi 2045 pregleda 21. srpnja 2021.

Evo kad izlaze nastavci serija 'Sex/life' i 'The Winx saga'

sexlife/Instagram fatenetflix/instagram

Prva sezona serije Fate: The Winx saga ostavila nas je u šoku sa svojim bizarnim završetkom, sad su najavili snimanje druge sezone. Za one koji vole 18 + serije, Sex/Life se pokazao kao pun pogodak pa se nadamo da će i nju nastaviti snimati, iako to još nije u planu.

Nakon odličnog uspjeha prve sezone serije Fate: The Winx saga, Netflix nas je odlučio počastiti i drugom sezonom, piše Digitalspy. Drugoj sezoni će biti dodane još dvije epizode od jednog sata i, također, Brian Young (tvorac Vampirskih dnevnika) se vraća kao izvršni producent ove serije.

"Šest epizoda u prvoj sezoni su samo zaderale po površini nevjerojatno bogatog svijeta i vila koje su ga nastanile. Kako se dok se priča o Bloom nastavlja razvijati, jedva čekam da saznate još više o Aishi, Stelli, Terri i Musi", rekao je Young.

S obzirom na to da je prva sezona ove serije puštena u siječnju ove godine, očekuje se da će se Netflix držati svog rasporeda te da će druga sezona biti puštena u siječnju 2022. godine.

Stiže li i druga sezona Sex/Life?

A, ovih dana svi lude i za još jednom, malo 'odraslijom' serijom – Sex/Life. Iako je prva sezona izašla tek prošlog mjeseca, gledatelji već navijaju za snimanje druge sezone, piše Us Weekly. Isti stav dijele glumci i tvorci serije:

"Nadam se da će se ova priča još više strmoglaviti kroz zečju rupu. Billie mora živjeti u ovom kompleksnom svijetu. Još postoji hrpa stvari za istražiti s njom. Tako da, nadam se da ćemo dobiti još jednu šansu da to ponovimo jer zaista jako volim Billie", rekla je Sarah Shahi, glumica koja je utjelovila lik Billie Connelly.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sex/Life (@sexlife)

BB Easton, prema čijoj je knjizi snimljena ova serija, apsolutno se slaže s idejom da se snimanje serije nastavi:

"Još je puno toga o čemu se može govoriti i polažem velike nade u to samo zbog reakcija diljem svijeta", govori BB.

A s obzirom na to da o snimanju iduće sezone odlučuje Netflix i da to radi na temelju toga koliko je osoba neki film ili seriju pogledalo u prvih 28 dana, na vama je da, sve one koji još nisu pogledali ovu seriju, potaknete da ju pogledaju.

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

Tvoja reakcija?