Prvi 1204 pregleda 01. lipnja 2019.

Jeffree Star izbacio novi beauty proizvod. Ljudi nisu oduševljeni

jeffreestar@instagram

Mnogi su nestrpljivo čekali najnoviji beauty proizvod kontroverznog Jeffreeja Stara očekujući kvalitetu i efikasnost na razini. No, prevelika očekivanja mnoge su dovela do dubokog razočaranja kad su u ruke dobili ovo...

U ovom trenutku zaista malo tko ne zna Jeffreeja Stara, makar ne bili njegov fanovi. I dok ga neki znaju iz doba kad se još bavio glazbom koja mu je otvorila vrata slave, mnogima je puno poznatiji kao jedan od najkontroverznijih beauty youtubera na svijetu. Iza njega je već zavidan broj patentiranih beauty proizvoda koji su oduševili zaljubljenike u make up diljem svijeta, a nedavno su na tržište došla i njegova dugo očekivana sjajila za usne pod upečatljivim imenom 'The Gloss'. 

No, čini se kako je ovaj proizvod podijelio internet na one koji su prezadovoljni njime i one koji su zgroženi. Youtuber Sebastian Williams snimio je i video u kojem ističe negativne komentare i što je sve pošlo po krivu.

POGLEDAJ VIDEO:

Frustrirani fanovi

Kad bismo krenuli nabrajati čime sve fanovi nisu zadovoljni, to bi moglo potrajati, ali ipak ćemo probati.  Prije svega, mnogi su zgroženi reklamnom kampanjom u kojoj Jeffree leži u tekućini koja podsjeća na mlijeko. 

"Žao mi je, ali ovo mora da je najgora reklamna kampanja ikada. Hitno moraju sazvati marketinški sastanak, ali zapravo ni ne znam kako bi se ovo moglo popraviti", jedan je od komentara. 

Nakon toga slijede pritužbe na plavu nijansu sjajila od koje mnogi, kako tvrde, izgledaju kao da su bolesni ili smrznuti.

"Volim Jeffreeja, ali s nekim njegovim sjajilima na usnama izgledam bolesno", napisala je razočarana obožavateljica.

A naravno tu su i pritužbu na cijenu od 18 dolara po sjajilu kojih sve zajedno ima 18 komada. Mnogi smatraju kako cijena nije u skladu s kvalitetom.

Evo nekih komentara nezadovoljnih fanova:

 | Autor: Twitter/screenshot Twitter/screenshot

 | Autor: Twitter/Instagram Twitter/Instagram

 | Autor: Twitter/screenshot Twitter/screenshot

 | Autor: Twitter/screenshot Twitter/screenshot

Druga strana priče

No, kako to inače biva, postoje i oni koji su oduševljeni proizvodom i ne mogu sakriti svoje uzbuđenje zbog nove šminke. 

 | Autor: Twitter/screenshot Twitter/screenshot

 | Autor: Twitter/screenshot Twitter/screenshot

No, većina tek čeka svoju narudžbu i svoje komentare na sjajilo, tako da u budućnosti zasigurno možemo očekivati još mnogo povratnih informacija vezanih uz ovaj proizvod. Sebastian nije jedini koji je snimio reakciju na ovo već su se videa na tu temu počela nizati i moramo priznati kako je za sad internet zaista neodlučan po pitanju 'The Glossa'.

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    skupo jeeeee!