Prvi 823 pregleda 02. ožujka 2019.

Jeffree Star: Jordyn i Tristan mute već mjesecima

Tristan thompson / jordyn woods / jeffree star / instagram

Čini se da je priča još malo složenija...

Youtuber i make up mogul Jeffree Star umješao se u dramu Jordyn Woods, Tristana Thompsona i klana Kardashian i izjavio kako njihova afera traje već mjesecima, piše Cosmopolitan

Nakon što je Jordyn rekla da između nje i Tristana nije bilo ništa osim poljupca, Khloe ju je prozvala lažljivicom, a onda se umješao i Jeffree.

Kardashianka je na Twitteru napisala: "Zašto lažeš Jordyn? Ako se želiš spasiti izlazeći u javnost sa svojom pričom, umjesto da me privatno nazoveš i ispričaš se, barem budi iskrena. Usput, ti si razlog zašto se moja obitelj raspala!"

Ubrzo je Jeffree odgovorio twettom Kardashianki: "Nauči biti pristojan roditelj, a usput prestani glumiti da tvoj muškarac nije smeće.... Hvala i sad zašuti!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HI, HOW ARE YA? ✈️

A post shared by Jeffree Star (@jeffreestar) on

No, to nije sve. Dodao je i kako Jordyn laže o 'samo poljupcu', jer svi Tristanovi susjedi znaju da se potajno viđaju već duže vrijeme. Ajoj...

Drama se sve više zahuktava, a - što misliš - je li Jeffree preburno reagirao?

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    wooooot?????