Prvi 1607 pregleda 13. svibnja 2019.

Jeffree Jamesa Charlesa nazvao prijetnjom za društvo?

jeffreestar@instagram

Drama se nastavlja...

Ako slučajno još niste upoznati sa sukobom između Jamesa Charlesa i Tati Westbrook, evo kratkog izvještaja o tome što se točno događa. Naime, James i Tati bili su prijatelji sve do trenutka kad je James, objavio video na društvenim mrežama u kojem reklamira proizvod za kosu, ali ne onaj svoje tadašnje prijateljice Tati, već njezine konkurencije. 

Nakon toga, Tati je snimila video u trajanju od sat vremena u kojem objašnjava zašto je James loš i zašto bi ga ljudi trebali prestati pratiti. James je potom snimio video u kojem se ispričava, ali uzalud. Od tada je James izgubio milijune pratitelja, a tome su pogodovali i ostali postupci kojima je James razočarao svoje fanove.

Tatin video o Jamesu:

Kako bilo, James trenutno prolazi kroz 'mračno' razdoblje, a kako bi stvari bile još gore, Jeffree Star izjavio je o njemu nešto što mu nikako ne ide u prilog, piše Cosmopolitan.

Navodno je Jeffree za vikend objavio, a potom izbrisao objavu na Twitteru u kojoj je pisalo kako je James "opasnost za društvo!"

"Postoji razlog zbog kojeg je Nathan zabranio Jamesu Charlesu da ikad više dolazi u naš dom", rekao je Jeffree. "Postoji razlog zašto ga nisam vidio od rođendana Glam Life Gurua u veljači. On je opasnost za društvo. Sve što je Tati rekla je 100% istinito", objasnio je dalje u objavi.

Auč? Što misliš o cijeloj ovoj drami? Tko je u pravu?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU: 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ehh, nije dobro...