Prvi 836 pregleda 05. prosinca 2018.

Jeste li spremni za novi zastrašujući Netflixov horor?

screenshot

Ako s nestrpljenjem iščekuješ svaki novi horor koji se pojavi u kinima, a većinu (dobrih) horor filmova si do sada pogledala/o, Netflix ti donosi film koji bi te itekako mogao oduševiti

Kako piše portal Cosmopolitan, ‘Cam’ je horor-triler koji je bio najavljivan duže vrijeme, a radnja se odvija oko djevojke koja izvodi seks show pred kamerom za svoje fanove na internetu. Njezino skupljanje pratitelja na toj društvenoj porno mreži ide uzlaznom putanjom sve dok jednog dana ne otkrije kako se odjednom više ne može ulogirati na svoj profil jer je zamijenjena dvojnicom.

Glavnu junakinju filma Alice,  glumi zvijezda iz Sluškinjine priče Madeline Brewer. Svoje gledatelje zabavlja na kanalu ‘Free Girls Live’  pod umjetničkim imenom Lola i to krvavim performansima i razgovorima jedan na jedan, na čemu počinje zarađivati ozbiljan novac. 

Njezin unosan hobby prestane biti bezopasan u trenutku kada netko preuzme njezin identitet, a njezin profil nastavlja dobivati na popularnosti i bez nje te se ubrzo u gradu u kojem živi počinju pojavljivati i njezini zlokobni fanovi.

Mnogi su ovaj dugo iščekivani horor usporedili s popularnom serijom ‘Black Mirror’, a riječi hvale za film, kao i za izvedbu glavne glumice, imao je i Stephen King što je i napisao na svom Tweeter profilu.

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji božićni party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ovo se čini baš strašnooo :o