Prvi 1274 pregleda 17. ožujka 2019.

Jeste li znali da ovi poznati imaju kraljevske krvi!?

barackobama/Instagram, ellenportiadegeneres/Instagram, beyonce/Instagram

Možda nikad ne bismo rekli, ali ove poznate ličnosti potječu iz kraljevske loze!

DNK testovi i internetske stranice koje pomažu u otkrivanju svojih predaka sve su popularnije u zadnje vrijeme, a kako i ne bi bili kad su pomoću istih ove slavne osobe saznale kako su zapravo u rodu s kraljevskom obitelji! Nevjerojatno, zar ne? Tko zna, možda i ti imaš kraljevske krvi? No, Trendchaser za početak donosi popis slavnih osoba koje su već dokazale svoju povezanost s Kraljicom Elizabetom, Kate Middleton, pa čak i slavnim Henryjem VIII. Wow!

Hilary Duff 

Hilary Duff ne samo da ima kraljevske krvi, ona je zapravo najveća američka kraljevska ličnost, Hilary je 18. rođakinja kraljice Elizabete II. Njezin odnos seže preko Alexandera Spotswooda, koji je bio časnik u britanskoj vojsci i 10. praunuk Edwarda III. Hilary također ima i nezakonite kraljevske krvi. Ona je daleka rođakinja Catherine Car, koja je bila nezakonita kći kralja Henrika VIII.

Brooke Shields

Model, glumica i još mnogo toga, Brooke Shields, također je 18. rođakinja kraljice Elizabete. Shields baš poput Duff ima još kraljevskih veza. Jedan od njezinih dalekih kraljevskih predaka bio je francuski kralj Henry I.

Robert Pattinson

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#robertpattinson

A post shared by robert pettison (@robertpettison) on

Robert Pattinson je glumio vampira u franšizi 'Twilight', ali navodno je i rođak Vlada Impalera, koji je poslužio kao inspiracija za izmišljenog vampira Draculu. On je također udaljeni rođak princa Williama i princa Harryja s očeve strane, budući da oboje dolaze iz obitelji Pickering koja je živjela u sjevernoj Engleskoj.

Beyonce

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Beyoncéini fanovi uvijek su je nazivali kraljicom, ali rodoslovci su nedavno dokazali da postoji još razloga za nadimak! Pjevačica i kraljica Elizabeta II. imaju zajedničkog pretka u Henryju II. Nismo sigurni tko bi trebao biti više uzbuđen ovom vezom, Beyoncé ili Kraljica?

Ellen Degeneres 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Who's hanging out tonight with me after work? RSVP below ⬇️

A post shared by ED Ellen DeGeneres (@edbyellen) on

Ellen je nedavno otkrila da može pratiti obiteljsku lozu do obitelji Kate Middleton. Da, Ellen je 15. rođakinja Kate. Ne samo da je povezana s Kate, nego je i daleka rođakinja Elizabete II. Zahvaljujući svojoj engleskoj obitelji koja potječe od kralja Edwarda III.

Barack Obama

44. predsjednik Sjedinjenih Država mnogo je radio na izgradnji pozitivnog odnosa između SAD-a i Britanije. Obama je posjetio Buckinghamsku palaču više puta i rečeno je da se dobro slaže s kraljicom Elizabetom i princem Charlesom. Možda je to zato što je s njima daleko povezan. Rodoslovci vjeruju da povezanost duguje kralju Ivanu Engleskom. Njegovo podrijetlo obuhvaća i druge poznate ličnosti poput Winstona Churchilla, Brada Pitta i Georgea H.W. i W. Busha.

Brad Pitt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Bradpitt #2004

A post shared by Brad Pitt (@bradpittoffcial) on

Već znamo da je Brad Pitt daljnji rođak Baracka Obame, ali ima i neke druge zanimljive pretke. Pittov 25. rođak je kralj Henry II, koji je vladao Engleskom od 1154. do 1189. i bio je poznat po rekonstrukciji britanske vlade. On se ne odnosi samo na britansku kraljevsku obitelj nego i na američku kraljevsku obitelj. Dva udaljena rođaka nisu nitko drugi nego general Robert E. Lee, zapovjednik Konfederacijske vojske, i general Andrew Pickens, heroj američke revolucije.

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    štaaaa??