Prvi 212 pregleda 26. listopada 2022.

Jesu li Kim Kardashian i Pete Davidson opet zajedno?

Andrew Kelly/REUTERS/Pixsell

Krajem ljeta ove godine, Kim Kardashian i Pete Davidson su prekinuli svoju vezu, no sada se nagađa da su opet zajedno

Američka reality zvijezda Kim Kardashian i komičar Pete Davidson u kolovozu ove godine su prekinuli svoju višemjesečnu vezu, ali se čini kako su opet zajedno.

Naime, kako piše Her, jedan je izvor za Entertainment Tonight rekao da su "Kim i Pete još uvijek u kontaktu".

"Njihova veza nije završila svađom niti na neki loš način tako da je između njih dvoje sve u redu i još uvijek se čuju", dodao je izvor. 

Još jedan detalj koji bi mogao potvrditi nagađanja da između Kim i Petea ima ipak nešto malo više nego samo prijateljskog kontakta je i poklon kojeg je Kim navodno dobila od Petea za svoj 42. rođendan. 

 | Autor: screenshot/instagram screenshot/instagram

Naime, Kim je na svom Instagram storyju podijelila fotografiju na kojoj se nalaze cvjetni aranžmani i svijeća na kojoj piše 'Jasmin'.

Fanovi misle da upravo ta svijeća odaje da između Kim i Petea još uvijek postoji 'nešto' jer su se njih dvoje upoznali na snimanju skeča za emisiju Saturday Night Live u kojoj su glumili Aladina i Jasmine, a tada su se prvi put i poljubili. 

 | Autor: screenshot/youtube screenshot/youtube

Osim ovog poklona, njihovu obnovljenu romansu mogao bi potvrditi i Peteov posjet Kim u hotelu u New Yorku. 

"Pete je posjetio Kim u njenoj hotelskoj sobi, a ona je drugi dan viđena kako potajno napušta hotel na sporednom izlazu", rekao je jedan izvor za Page Six, no Pete i Kim ove glasine još nisu potvrdili. 

 

 

KUPITE NOVI JOOMBOOS MAGAZIN NA KIOSCIMA TISKA I OSVOJITE KAPU ILI ČARAPE!

 | Autor:

Tvoja reakcija?