Prvi 203 pregleda 07. lipnja 2022.

Johnny Depp se pridružio TikToku!

Evelyn Hockstein/reuters/Pixsell

Suđenje između Johnnyja Deppa i Amber Heard dva je mjeseca bila glavna tema na internetu, osobito na TikToku pa se sada, nakon velike pobjede, i sam Johnny odlučio pridružiti ovoj društvenoj mreži

Još jedan celebrity koji se pridružio popularnoj društvenoj mreži - TikToku - je Johnny Depp.

 | Autor: tiktok tiktok

Kako piše E! Online, Johnny je svoj račun na TikToku napravio jučer, a dosad je već prikupio više od dva milijuna pratitelja i čini se kako će ta brojka samo nastaviti rasti.

Iako na njegovom profilu još nema videa, mnogi pratitelji vjeruju da je račun na TikToku napravio kako bi pratio sva videa podrške koja su mu posvećena za vrijeme suđenja s bivšom suprugom Amber Heard i kako bi se, baš kao i na Instagramu i Facebooku, svojim pratiteljima zahvalio na podršci. 

Podsjećamo, suđenje između Johnnyja i Amber Heard odvilo se zbog toga što su jedno drugo optužili za klevetu i obiteljsko nasilje. Ovo suđenje trajalo je šest tjedana, a  odmah na početku gotovo cijeli svijet se priklonio Johnnyju. Kako su se dokazi počeli otkrivati, podrška prema njemu je samo rasla i na kraju je dobio parnicu, a Amber je sada dužna platiti mu 15 milijuna dolara odštete. 

Možda te zanima... Depp dobio tužbu za klevetu protiv bivše supruge Amber

 

POGLEDAJTE TRAILER ZA NOVU JOOMBOOS SERIJU!

 | Autor:

Tvoja reakcija?