Prvi 934 pregleda 29. srpnja 2022.

Izbacili smo najveći hit dosad! Poslušajte 'Mili'!

Nakon dugog iščekivanja, JoomBoosova najnovija pjesma 'Mili' s kojom slavimo milijun pretplatnika na YouTubeu, napokon je ugledala svjetlo dana i sigurni smo da ćete, već na prvo slušanje, biti oduševljeni

Nedavno je JoomBoos na svom YouTube kanalu dosegnuo milijun pretplatnika, pa smo tu veliku brojku odlučili proslaviti novom pjesmom - 'Mili' za koju smo sigurni da će odmah postati veliki hit!

POGLEDAJTE VIDEO:

U snimanju spota za 'Mili' sudjelovali su svi naši influenceri - od onih koji su tu od samih početaka JoomBoosa kao što su SaamoPetraa i Magic Leon pa sve do najnovijih članova JoomBoosa Piceka i Perice, ali i pobjednika ovogodišnjeg Videostara Tibora Čubrila kojeg smo otkrili tek nekoliko dana prije snimanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JoomBoos (@joomboosyt)

Spot započinje naš Marco Cuccurin stihom 'On ne voli gledati TV ekrane, on gleda samo mene cijele noći, dane' i scenom u kojoj se njegov starinski, tradicionalni outfit transformira u jarko ružičasti, moderni.

"Time smo željeli prikazati prelazak iz staroga u novo, razbijanje tradicionalnih medija i dolazak nove internet generacije", ispričala je producentica ovog spota, Dora Doko.

 | Autor: Sara Gomez Dubois Sara Gomez Dubois

Na svoju ulogu u spotu osvrnuo se i sam Marco koji nam je objasnio kako u jednoj sceni izlazi iz ormara čime je želio staviti naglasak na svoj 'coming out', odnosno 'izlazak iz ormara' i javno priznanje da je gay.

"Mogu reći da je moj život prije toga bio poprilično siv i imao etiketu tog načina života iz '60-ih. No, baš kako sam u spotu izašao iz ormara, tako sam to, prije nekoliko godina, napravio i u stvarnom životu pa zaista mogu reći da mi je sada život ružičast i prepun boja. Odnosno, sretan sam i zadovoljan", ispričao nam je Marco.

 | Autor: Sara Gomez Dubois Sara Gomez Dubois

Osim Marcovog izlaska iz ormara, jako zanimljivu scenu odradila je i Nika Pavičić poznatija kao Xniks2x kojoj je pripao stih 'Želim kamion cvijeća'. Naravno tu scenu je trebalo uprizoriti pa su se naši domišljati scenaristi i producenti prisjetili scene iz kultnog filma 'American Beauty' u kojoj glavni lik Lester zamišlja kako po djevojci kojom je opčinjen, padaju latice ruža. 

Okupiti JoomBoosovce na jedno mjesto, osobito usred ljeta, nije bio niti malo lagan zadatak pa su naši producenti morali biti prilično kreativni. Tako su Bruno Lukić, TheSikrt i 10Ficho, koji su se za vrijeme snimanja spota našli u Barceloni, bili 'postavljeni' kao polaroidi u scenama s našim reperima Haletom i Š-om, a TikTokerica Andrea Pacadi zlatne konfete je razbacala u udobnosti svoga doma. 

 | Autor: emica elvedji/pixsell emica elvedji/pixsell

Koje su uloge i stihovi pripali ostalim JoomBoosovcima, kako su izgledali njihovi outfiti i kakva još iznenađenja smo vam pripremili, pogledajte na JoomBoos YouTube kanalu! 

 

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

 | Autor:

Tvoja reakcija?