Prvi 1369 pregleda 24. studenoga 2023.

JoomBoos na selu: 'Mislim da je ovo bio najteži zadatak'

joomboos

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je treća epizoda novog serijala 'JoomBoos na selu' u kojem pratimo avanture Erika, Perice, Patrika, Karle Lucije, Petre i Tene, influencera koji su se upustili u avanturu života zvanu život na selu

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU:

Novi dan, nove avanture! Naši su influenceri još jedan seoski dan započeli zanimljivim zadatkom. Ovaj put je to bio usmeni zadatak u kojem su imali gosta. Riječ je o gospodinu Franji Šestaku, mještaninu sela Donji Vidovec koji je naše parove propitkivao znanje međimurskog dijalekta. S obzirom da je Perica izvorni govornik ovog narječja, njegova partnerica Karla je polagala sve nade u njega. Međutim, kako su kandidati rekli, riječi su bile teške i nepoznate pa je ovo bio zaista težak zadatak!

 | Autor:

Najbolje poznavanje međimurskog narječja su pokazali Erik i Petra i tako skupili najveći broj bodova. Na ljestvici iza njih su bili Perica i Karla, a najmanji broj bodova je otišao u ruke Patriku i Teni.

Kao i svakog dana, nakon usmenog, uslijedio je fizički zadatak. Naši su kandidati morali zamijesti pravi domaći kruh.

 | Autor:

Dobili su jednu minutu da pomno prouče recept, a potom su se bacili u izradu. Nekima je išlo bolje, a nekima lošije.

Finalni rezultat je ocijenila posebna gošća, gospođa Biserka kojoj pečenje kruha ide 'k'o od šale'. Najveći broj bodova je dodijelila Petri i Eriku, a preostala dva para su dobila jednak broj bodova.

 | Autor:

Što se još izdogađalo u ovoj epizodi, možete pogledati već danas!


 

Tvoja reakcija?