Prvi 4335 pregleda 16. rujna 2019.

JoomBoos Videostar magazin je vani s hrpom super poklona!

JoomBoos, Pixell, Canva

'Back to school' JoomBoos Videostar magazina je napokon vani! Možeš ga naći na svim kioscima od danas, a unutra možeš pronaći priče omiljenih youtubera iz školskih dana, saznati sve o novom talent showu Rap Camp! Čekaju te i super pokloni: bilježnica s pravim potpisima youtubera, raspored sati, stickeri, Nescafé, 19 precool postera i još puuuuuno toga! Požuri po svoj primjerak na kioske!

Ponovno imamo dvije naslovnice i na obje su super popularne pjevačice. Riječ je o Niki Zorjan i Ariani Grande, dvije dive generacije!

POGLEDAJTE TE GENIJALNE NASLOVNICE

 | Autor: JoomBoos, Pixell, Canva JoomBoos, Pixell, Canva

Za ovaj broj Nika je otkrila kako joj je surađivati s JoomBoos ekipom te kako se sprema za veliku ulogu - voditeljice Rap Campa, a možeš saznati sve što te ikad zanimalo o prekidima Ariane Grande.

JoomBoos bilježnica s autogramom tvojih omiljenih youtubera

 | Autor: JoomBoos, Pixell, Canva JoomBoos, Pixell, Canva

Uz magazin te čekaju odlični pokloni, a sigurni smo da će ti ekipa zavidjeti na posebnoj JoomBoos bilježnici s autogramima omiljenih youtubera! Također, unutra te čekaju i raspored sati, stickeri, kul posteri i Nescafé 3u1. Naravno, ne zaboravimo i na 19 precool postera!

Što te još čeka?

Sad kad smo ti otkrili naslovnicu i poklone, u magazinu saznaj sve o novom JoomBoos talent showu - Rap Camp - u kojem će Stoka, Fil Tilen i Raay biti mentori mladim rap nadama. U voditeljskoj ulozi prvi put će se okušati Nika Zorjan. Jedva čekamo!

U drugom dijelu magazina očekuju te priče o mladim genijalcima koji dokazuju zašto ne treba odustajati od svojih snova. Razgovarali smo s Patrikom Čudićem, Filipom Hercigom, Ivanom Golubićem, Kajom Pavlinić, Antom Tonijem Debelićem, Almom Džafić i Benedictom Rakom. 

I još mnogo, mnogo toga...

 | Autor: JoomBoos, Pixell, Canva JoomBoos, Pixell, Canva

Uz sve ovo u magazinu te čekaju predobre JoomBoos križaljke, horoskop, horor priče i još mnogo, mnogo toga!

Trk na kioske, zaviri, istraži i uživaj u svom magazinu cijeeeelu jesen!

Magazin možeš naći na svim kioscima po cijeni od 30 kuna! Požuri po svoj broj!

Tvoja reakcija?