Prvi 556 pregleda 08. svibnja 2019.

JoomBoosovci slavili zajedno s Liverpoolom

Bradley Ormesher/News Syndication/PIXSELL

Evo koji su youtuberi sinoć slavili...

Liverpool si je u povijesnoj utakmici protiv Barcelone, rezultatom 4:0, osigurao prolaz u finale Lige prvaka. Barceloni je tako ovo druga godina za redom da se nije uspjela plasirati u finale ovog nogometnog spektakla, a mnogi su sinoć zbog toga slavili.

8Rasta9 i Leo Valentić bili su uz Liverpool

Naši youtuberi Borna Rastović (8Rasta9) i Leo Valentić sinoć su na svojim Instagram storyjima jasno pokazali da su oduševljeni igrom Liverpoola i ovim spektakularnim rezultatom. Iako znamo da Leo navija za Barcelonu i obožava Messija, nije mogao poreći da je Liverpool totalno izdominirao sinoć!

 | Autor: 8rasta9/Instagram 8rasta9/Instagram

"Večeras sam uz Liverpool", napisao je Rasta, a Leo je pobjednicima i čestitao na kraju utakmice.

 | Autor: leovalentic@instagram leovalentic@instagram

 | Autor: leovalentic@instagram leovalentic@instagram

Za koga si ti navijao/la?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:  

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Jeeeej <3