Prvi 1944 pregleda 09. prosinca 2018.

SaamoPetraa i TheSikrt bili su u 'Nedjeljom u 2'!

JoomBoos, Pixell, Canva

U popularnoj emisiji Aleksandra Stankovića ove nedjelje gostovali su JoomBoosovci - Filip Dejanović TheSikrt i Petra Dimić SaamoPetraa

Današnje generacije, vi koji i nas čitate, danas pratite neke nove medije. Video, YouTube, digitala, to više nije budućnost, već se događa upravo sada! To je na početku priloga o JoomBoosu objasnio i Matej Lončarić, voditelj i osnivač JoomBoosa - YouTube mreže koju obožava više od pola milijuna vas!

 | Autor: JoomBoos, Pixell, Canva JoomBoos, Pixell, Canva

A evo o čemu su TheSikrt i Petra razgovarali s Aleksandrom Stankovićem!

Prvi gost je TheSikrt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nenormalno puno vas je doslo 🔥 fala svimaa i ostanite takvi😋 #buzzsneakerstation

Objavu dijeli TheSikrt (@filip.dejanovic.39)

TheSikrt je započeo priču o tome kako je počeo na YouTube-u. 2011. je kao klinac krenuo u čitav ovaj svijet, a danas je tu gdje je! Iz videa u video je napredavao, a danas mu je i produkcija vrhunska i s JoomBoosom ostvaruje ogromne uspjehe!

Za svoj kanal, kao i za JoomBoos, najviše snima s bratom Leonom, kojeg publika također obožava. Napisao je i knjigu 'Gola Istina: Bez cenzure', a rasprodala se u rekordnom roku, a nastala je iz njegove teške faze koju je prolazio u osnovnoj školi. Isto tako, mnogo hejta dobivao je jer je radio nešto što je bilo novo i neobično...

YouTube ga je vratio u život i postao je sretan i zadovoljan sobom i svojim životom, jer je ignorirao hejtere i radio ono što voli!

Iako ima mnogo pratitelja koji su mu jako važni, osim njih spašavaju ga i pravi prijatelji koji su ga podržavali otkako se krenuo baviti ovim poslom i koji ga podržavaju i danas! 

Koliko će se baviti YouTube-om ni sam ne zna, ali želi se razvijati u smjeru snimanja filmova, radnje na scenarijima i najveći mu je san da jednog dana napravi sam svoj film, kaže! 

Gost je i Petra!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wedding glam✨ 🙈 Hair&makeup by: @vikleriruz Dress: @vesnasposa

Objavu dijeli Petra Dimic (@saamopetraa)

Petra je na početku objasnila kada je krenula s YouTube-om i što točno radi. Ona je, naime, na AskFM-u krenula s 12 godina, a s 13 je počela snimati za YouTube-u kad je na balkanu cijela ta priča tek krenula. Trenutno je u JoomBoosu i snima i za JoomBoos i za MISS7, a ono što je najviše zanima i o čemu najviše snima je beauty, originalni sadržaji (Videostar, Isti San) i još mnogo toga.

Iako mnogi ne razumiju da je snimanje za YouTube pravi posao, ona ima odgovor na to. "To je posao koji radiš od 0-24. To je posao u kojem si uvijek prisutan, moraš ljude obavještavati da si tu, da si prisutan i stalno si dostupan", objašnjava Petra.

Hejteri je, ipak, pogađaju. Na početku je bila mnogo osjetljivija nego danas, hejt komentare je čitala i pogađali su je, ali u zadnje vrijeme ih uopće ne gleda. Uzima u obzir da je najviše komentara pozitivnih, a ostale, kaže, zanemaruje!

Kad se tek počela baviti YouTube-om nije znala u kojem će smjeru sve ići, ali danas je na samom vrhu YouTube svijeta! Uzori su joj na početku bili strani youtuberi i oduvijek se vidjela u ovom svijetu, kreativnom i umjetničkom. Smatra kako bez umjetničke crte ne možeš biti uspješan u ovom poslu, ali škola je, također, vrlo bitna. Završila je srednju ekonomsku školu, a uskoro planira upisati i faks.

Petra je priznala kako može živjeti samo od YouTubea, a najviše je zahvalna JoomBoosu koji joj mnogo pomaže! Dok je, s druge strane, i ona jedna od prvih koja je ušla u JoomBoos i zajedno s njima rasla.

Što kaže Matej Lončarić?

Matej je na samom početku objasnio zašto je JoomBoos danas najvažniji u YouTube svijetu u Hrvatskoj, s obzirom na to da su pioniri YouTube-a u Hrvatskoj! "Mladi danas više ne gledaju televiziju, oni sami traže sadržaj koji ih zanima i koji žele pratiti", objasnio je Matej, a JoomBoos im pruža upravo takav, kreativan, zabavan, poučan i zanimljiv sadržaj, koji ih iz dana u dan oduševljava!

Osim Petre i Sikrta, gošća je bila i hrvatska youtuberica i JoomBoos prijateljica - Nika Ilčić.

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji božićni party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Bravooo