Prvi 620 pregleda 16. ožujka 2019.

Još jedan skandal: Oliviji Jade prevare se 'obijaju o glavu'!

oliviajade/Instagram

Namještali natjecanje kako bi pobijedila?

Nakon prve afere koja je potresla obitelj glumice Lori Laughlin otkrila se još jedna. Da se prisjetimo, Lori je Sveučilištu u Sjevernoj Kaliforniji navodno platila 500.000 dolara kako bi kćeri, Olivia i Isabella mogle upisati upisati njihov fakultet. Više o tome možete pročitati ovdje. Kako piše Cosmopolitan, novi skandal vezan je također uz njezinu kćer influencericu, Oliviu Jade. Otkriveno je kako je sudjelovala u prevari u showu 'Tap That Awesome App'. Natjecanje je bilo namješteno da Olivia pobijedi, a to joj nije uspjelo od prve. Pobjedu je odnijela druga djevojka, no odlučili su ponovno snimiti par scena kako bi izgledalo kao da je pobijedila influencerica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

another unforgettable evening 💗@wcrfcure

A post shared by OLIVIA JADE (@oliviajade) on

Zbog svih skandala u kojima se našla počeo joj je propadati posao. Prema Bustleu kozmetička kompanija Sephora prekinula je poslovanje s Oliviom i oni više s njom ne planiraju surađivati. Iz kompanije su izjavili: 'Nakon pažljivog razmatranja skandala odlučili smo prekinuti suradnju s Oliviom Jade na Sephorinoj kolekciji'!

Prevarama Olivie Jade stvarno je odzvonilo. Što ti misliš o njenim postupcima?

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Uvijek se sve sazna...