Prvi 157 pregleda 16. svibnja 2019.

Još jedna YouTube drama: Tana Mongeau vs Noah Cyrus

noah_and_lilxan/Instagram

Je li ovo najdramatičniji tjedan na YouTubeu? Vjerojatno da

Ovaj tjedan je zaista dramatičan, barem ako se pita YouTube zajednicu. S jedne strane se događa sukob između Jamesa Charlesa i Tati Westbrook, a s druge strane se sad javila youtuberica Tana Mongeau koja je odlučila iznijeti neko 'prljavo' rublje Noah Cyrus i Lil Xana, piše Cosmopolitan.

U principu, Tana je objavila video u trajanju od 40-ak minuta u kojem objašnjava kako je Noah mrzi zato što je i ona bila u vezi s Lil Xaom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@billboard 😍💖 @Noahcyrus #noahcyrus @xanxiety #xanxiety #lilxan #forever #together #noah_and_lilxan

A post shared by noah_and_lilxan💔 (@noah_and_lilxan) on

"Čula sam od brdo ljudi da me Noah mrzi. Boli, još uvijek boli", rekla je Tana u videu.

Prisjetila se i 'zgode' s MTV VMA događaja 2018. godine kad se susrela s njih dvoje. Dogodila se jako čudna situacija. Naime, Lil Xan je ugledao Tanu na događaju i odlučio je doći pozdraviti, što se Noah navodno nije baš svidjelo. 

"Okrenula sam se i vidjela kako Lil dolazi prema meni", prisjetila se Tana. "U isto vrijeme vidjela sam, perifernim vidom, jako nesretnu Noah Cyrus koja se također uputila prema nama. Prišla je i samo je gledala u mene... Nastala je neugodna tišina. Izgledala je toliko nestretno što je uopće morala dolaziti do nas", rekla je.

Tana je zatim rekla da je pokušala smiriti tenzije tako što je Noah uputila kompliment, ali nije baš pomoglo. "Noah me samo pogledala od glave do pete i rekla: 'Drago mi je...', a zatim je premo ramena još odmjerila moju stražnjicu."

Okej, ovo je zaista neugodno, pogotovo zato što sad svi za to znaju, pa tako i Noah. Nakon što je čula za video, odgovorila je Tani na Twitteru.

"Lol, ovo je presmiješno. Definitivno te ne mrzim i sigurna sam kako sam se samo normalno okrenula, bez odmjeravanja stražnjice. Ajmo se naći i pričati o tome kako su cure zlobne jedne prema drugoj", napisala je Noah.

Hmm, što misliš, tko ovdje laže, a tko je iskren?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • branka.smesko

    Ma daj, kriticno
  • mala_loodacha

    pa što se događa? hahahah