Prvi 1678 pregleda 23. ožujka 2019.

Još jedna zvijezda treba roditi u isto vrijeme kad i Meghan

kensingtonroyal / instagram

Dvije 'kraljevske' bebe dolaze na isti dan, šale se neki

Glumica Amy Schumer je trudna, kao što mnogi već znate, a sad je izbacila informaciju da joj je termin poroda otprilike u vrijeme kad i Meghan Markle pa se neki njezini fanovi šale da će dvije 'kraljevske' bebe doći na svijet u isto vrijeme, piše Cosmopolitan.

'Teško je biti trudan u isto vrijeme kao i Meghan'

"Reći ću vam iskreno, nije baš prezabavno biti trudan u isto vrijeme kao i...khm...Meghan Markle. Mislim da smo zatrudnjele otprilike nekako u isto vrijeme", izjavila je Schumer.

 A kako je Meghanin termin u travnju, čini se da bi i ona uskoro mogla dočekati svoje prvo dijete. Tko zna, možda stvarno rode isti dan! To bi bilo zabavno.

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    hahahaah slatko