Prvi 425 pregleda 18. ožujka 2019.

Jučer se plesalo, ali i skidalo i padalo

plessazvijezdama/Instagram

Nakon šest godina pauze, 'Ples sa zvijezdama' je opet na malim ekranima

Odlična vijest za sve plesoljupce, 'Ples sa zvijezdama' ponovno je 'zaživio' nakon šest godina pauze. Ovoga puta s nešto drugačijom postavom žirija i voditelja nego što smo navikli.

Ove sezone su tako voditeljsku palicu preuzeli Mia Kovačić i Janko Popović Volarić, a stručne ocjene 11 plesnih parova daje žiri kojeg čine Dinko Bogdanić, Almira Osmanović, Nicolas Quesnoit i Tamara Despot.

Ništa bez poteškoća

Iako su se svi nadali kako će prva epizoda proći 'glatko' i bez poteškoća, uspjele su se potkrasti nezgode što je zapravo jako teško izbjeći kada je riječ o live prijenosu. Tako je glumica Ana Vučak pala za vrijeme izvedbe jivea, ali je, srećom, nastavila kao da se ništa nije dogodilo. Ani to nitko nije zamjerio. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Veselo i prpošno! 🌟 Bravoooo! 😊 #plessazvijezdama #NovaTV

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

"Ana nemoj se uzrujavati zbog pada, to se događa i profesionalnim plesačima. Jako ste talentirani", pokušala je glumicu utješiti Tamara, a paru je Nicolas dodijelio sedmicu, unatoč padu. Ukupno su zaradili 22 boda, piše 24 sata.

Top momenti

Osim toga, bilo je i simpatičnih momenata. Damir Kedžo je tako, na primjer, sa svojom plesnom partnericom Helenom Janjušević zaplesao jazz uz hit svojeg bivšeg boy benda '365'. Za svoj nastup dobili su pohvale, a konačna ocjena bila je 22 bodova od mogućih 40.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

S-p-e-k-t-a-k-u-l-a-r-n-o! 🌟✨ #plessazvijezdama #NovaTV @damirkedzo @helenajanjusevic

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

Neobičan prizor bio je i valcer bosih nogu. Naime, glumica, influencerica i blogerica Sonja Kovač je sa svojim plesnim partnerom Gordanom Voglešom izvela valcer bez cipela uz Bon Jovija. "Mene se ovo jako dojmilo, na momente ste izgledali kao da plešete već 10 godina zajedno", rekla je Tamara, a Dinko je dodao kako je ovo prvi valcer koji je vidio da ljudi plešu bosi. Za svoj nastup dobili su 25 bodova, piše 24 sata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bečki stil! 😍 #plessazvijezdama #NovaTV @xoxosonjakovac @go_mylife_go

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

Bolje je bez košulje

Novinar Davor Garić je sa svojom partnericom Valentinom Walme zaplesao rumbu, a kako bi još više uzavreo atmosferu, na kraju točke je, na oduševljenje mnogih, skinuo košulju. "Nemoj nam više ovo raditi. Šalim se, idući put možeš skinuti i hlače", otvoreno mu je predložila Almira, s čime se složio i Dinko. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Impresivni plesni elementi! 🙂 Svaka čast! #plessazvijezdama #NovaTV

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

Pravo iznenađenje

Pravo iznenađenje večeri bio je Marko Grubnić koji je oduševio plesnim sposobnostima, ali i Josipa Pavičić Bernardini koja je s partnerom Horvatinčićem zasjela na prvo mjesto. Malo lošiji bio je paso doble Marka Grubnića i Ele Vuković s 32 boda.

Viktorija Rađa i Marko Mrkić za tango, a Slavko Sobin i Gabrijela Pilić za rumbu osvojili su po 30 bodova. Žiri ipak nije nagradio golotinju nauštrb plesnih koraka pa su Davor i Valentina završili na začelju, piše 24 sata.

Kako se tebi sviđa nova sezona 'Plesa sa zvijezdama'?

Pogledaj novi video na JoomBoosu:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    hahahah predobro