Prvi 179 pregleda 14. prosinca 2015.

Justin Bieber: Postao sam slavan zahvaljujući YouTubeu!

Justin Bieber
Pixsell
Justin Bieber: Postao sam slavan zahvaljujući YouTubeu! Justin Bieber: Postao sam slavan zahvaljujući YouTubeu! Justin Bieber: Postao sam slavan zahvaljujući YouTubeu! Justin Bieber: Postao sam slavan zahvaljujući YouTubeu! Justin Bieber: Postao sam slavan zahvaljujući YouTubeu! Justin Bieber: Postao sam slavan zahvaljujući YouTubeu! Justin Bieber: Postao sam slavan zahvaljujući YouTubeu! Justin Bieber: Postao sam slavan zahvaljujući YouTubeu! Justin Bieber: Postao sam slavan zahvaljujući YouTubeu! Justin Bieber: Postao sam slavan zahvaljujući YouTubeu!

Ljubav prema glazbi naslijedio je od oca gitariste i majke pjevačice...

Justin Drew Bieber je odrastao je u Stratfordu, u Kadani, gdje je živio s mamom Pattie Mallete. Tata ih je vrlo rano napustio te godinama nisu bili u kontaktu te je Justin postao jako privržen mami. Ipak, u posljednje vrijeme sve se više čini kako je Bieber oprostio svom tati. Svome bratu Jaxonu i sestri Jazmine tijekom odrastanja često je bio poput pravog tate.

Justin Bieber i mama | Autor: Pixsell Pixsell

Još tijekom djetinjstva naučio je što znači boriti se za uspjeh, ali i jedva preživljavati. Siromaštvo ga je natjeralo da počne zarađivati svakodnevno svirajući gitaru i pjevajući na ulici. 

Justin bieber | Autor: Instagram Instagram

Glazba mu je oduvijek bila najveća ljubav koju je naslijedio od oca gitariste i mame pjevačice. Već s tri godine je sam naučio svirati čak tri instrumenta - bubnjeve, gitaru i klavir! Redovito se prijavljivao za glazbena natjecanja, a potom je otkrio YouTube. Počeo je snimati covere pjesama poznatih i stavljati ih na najpoznatiji glazbeni kanal.

Justin Bieber | Autor: Olivia Rodrigo Instagram Olivia Rodrigo Instagram

Upravo je tako otkriven njegov talent! Scooter Braun posve je slučajno naletio na njegovu snimku pjesme 'Baby' i odmah odlučio kontaktirati Justina. U sve se uključio i Usher koji je Justinu pomogao da izda svoj prvi album 2009. godine. Nije trebalo dugo da gotovo sve njegove pjesme postanu pravi hitovi, a on osvoji srca obožavatelja diljem svijeta.

Osim u glazbenom svijetu, okušao se u i onom glumačkom te spisateljskom. Naime, 2010. godine je snimio dokumentrani film 'Never say never' i izdao knjigu istog naziva. Također je izdao i knjigu ''Just getting started'', te novi parfem nazvan 'Girlfriend'.

Justin Bieber | Autor: Olivia Rodrigo Instagram Olivia Rodrigo Instagram

Srušio je brojne rekorde te dobio brojna priznanja i nagrade za svoj rad. 

Justin Bieber | Autor: Pixsell Pixsell

Ovaj klinac iz Kanade osvojio već je svijet, a po svemu sudeći, pred njim su još brojne uspješne godine!

Tvoja reakcija?