Prvi 2004 pregleda 27. ožujka 2019.

Justin Bieber priznao: 'Još uvijek volim Selenu, ali...'

justinbieber/Instagram

Nije bio baš zadovoljan komentarom koji mu je fan ostavio na Instagramu

Nitko ne vrijeđa Bieberov brak. 

Na Instagram je stavio fotku svoje žene Hailey, a jedan "fan" je osjetio potrebu da napiše kako je njihov brak lažan, prenosi Cosmopolitan

"Nisi zaljubljen u Hailey, oženio si ju samo kako bi Selenu napravio ljubomornom. Osim toga Hailey spava s muškarcima kao što su Shawn Mendes zbog slave i rasist je" pisalo je u komentaru. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Naravno, Justin takve gluposti ne želi trpjeti. 

Odmah je odgovorio u svom stilu.

"Djetinjast si i apsurdno je to što imaš profil koji je posvećen pljuvanju po meni i mojoj supruzi" napisao je Bieber i dodao:

"Apsolutno sam volio i volim Selenu, ima posebno mjesto u mom srcu, ali preko glave sam zaljubljen u svoju suprugu i ona je najbolja stvar koja mi se dogodila u životu" rekao je i dodao da ako netko ne podržava Hailey, ne podržava ni njega.

"To što si posvećen samo mržnji govori mnogo o tebi" nije ih štedio.

 | Autor: cosmopolitan / justinbieber@instagram cosmopolitan / justinbieber@instagram

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    kralj, nek im je rekao