Prvi 4982 pregleda 07. prosinca 2018.

Kako će ti horoskop utjecati na blagdane?

girly.inspo / instagram

Astrolozi predviđaju kako će na ovogodišnju zimsku sezonu Merkur uvelike utjecati što će se drugačije odraziti na blagdane svakog horoskopskog znaka

Kako piše Bustle, pod utjecajem Merkura bi ovako mogli izgledati tvoji ovogodišnji blagdani:

OVAN

Merkur je ove zime na tvojoj strani tako da će ti se ostvariti sve želje koje si zamislio/la i uspjeti ćeš obaviti na vrijeme sve što je bilo unaprijed isplanirano.

BIK

Ovih blagdana očekuj nekoliko lijepih trenutaka za pamćenje jer će ti cvjetati ruže na ljubavnom polju.

BLIZANCI

via GIPHY

Ovo vrijeme pomahnitalog kupovanja darova bi te moglo izludjeti tako da ćeš doživjeti slom živaca tokom blagdana barem nekoliko puta.

RAK

Ukoliko si osjećao/la totalni gubitak volje za životom do sada, Merkur će ti ovih blagdana donijeti puno energije i zdravlja tako da ćeš se odjednom probuditi iz zimskog sna.

LAV

Srećom što imaš super članove obitelji koji će ti osigurati toplinu blagdana tako da se ove godine nećeš morati pretjerano umoriti prilikom priprema za Božić.

DJEVICA

Ovih blagdana će te lupiti totalna blagdanska groznica tako da ćeš imati potrebu čestitati Božić svima živima i neživima te osvježiti neka stara, pomalo uspavana prijateljstva.

VAGA

via GIPHY

Vage ništa ne prepuštaju slučaju tako da će jednostavno uživati u blagdanima znajući da su pokloni kupljeni već davnih dana.

ŠKORPION

Najveći pesimisti među znakovima bi i ove godine poput Grincha mogli kolutati očima na sladunjave božićne filmove i ludilo koje je zavladalo gradom.

STRIJELAC

S obzirom da si proteklih mjeseci sam sebi kidao/la živce, Merkur će ti omogućiti blagdanski zen tokom kojeg ćeš se pošteno opustiti, ali i zabaviti.

JARAC

via GIPHY

Prema to nije baš uobičajeno, u blagdanskom periodu će ti najviše odgovarati mir, tišina i samoća.

VODENJAK

Pozitivna blagdanska energija će te povući u sudjelovanje u svim mogućim druženjima i društvenim aktivnostima što bi te poprilično moglo iscrpiti.

RIBA

Merkur je za tebe spremio nekoliko iznenađenja ovih blagdana, a među njima bi se mogla stvoriti i neka nova ljubav.

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji božićni party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AnneKarlmayer

    Kako totalno coool... Srbija do Tokija!
  • mala_loodacha

    ajoooj...