Prvi 1318 pregleda 16. ožujka 2019.

Kako je Ema proslavila 100k, a Bibi Andy promijenila 'look'?

emaluketin/Instagram, andreafabricc/Instagram

Svaka čast cure!

Ema Luketin je na Instagram profilu dostigla dugo očekivanih 100k pratitelja. Iako je Ema preko dana bila na prosvjedu protiv zagađenja (bravo Ema!), navečer je izdvojila vrijeme za fanove, ali i ekipu - i to kako!

 | Autor: emaluketin/Instagram emaluketin/Instagram

 | Autor: emaluketin/Instagram emaluketin/Instagram

Nakon prosvjeda, Ema je u vrlo emotivnoj i opširnoj Instagram priči zahvalila svima, suzdržavajući se od suza. "Ekipa, nemojte misliti da nisam vidjela, da sam zaboravila i da vam se neću zahvaliti! Iako mi brojke nisu bitne, a to je jasno svima koji me znaju, 100k na Instagramu je nešto čemu sam se uvijek potajno nadala. 100 tisuća je meni uvijek bilo nešto nedodirljivo. Puno hvala svima! Jako sam ponosna što sam sa 17 godina ovo postigla. Volim vas!" - rekla je Ema.

 | Autor: emaluketin/Instagram emaluketin/Instagram

Nakon toga je počelo slavlje koje je, kako se čini, trajalo do ranog jutra. U izlasku su joj se pridružili prijatelji Andrija, Marko Vuletić i ostali koje je počastila i s kojima je sve dobro proslavila.

 | Autor: emaluketin/Instagram emaluketin/Instagram

 | Autor: emaluketin/Instagram emaluketin/Instagram

Čestitke Ema!

Bibi Andy ima novu frizuru

Bibi Andi, odnosno Andrea Fabric je baš 'on fire' od kad je prekinula s dečkom. Pa tako, osim što marljivo radi na nečem novom s Dennisom Domianom, sad ima i novi 'look'. Ne želimo biti dosadni, ali teško nam je ne primijetiti kako bi i ova odlična promjena mogla imati veze s prekidom. Naravno, ako se Andi vodi onom 'nova frizura, nova ja'. Kako bilo, moramo priznati da izgleda fenomenalno!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Došla sam malo u posjet gnjaviti gosp. @dennisdomian 😂♥️

A post shared by BiBi Andy (@andreafabricc) on

Kako se tebi sviđa?

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    supeeer :)