Prvi 78 pregleda 19. veljače 2017.

Kako je jedna trogodišnjakinja uspjela rasplakati Severinu?

severina

I za to joj je bilo dovoljno tek nekoliko sekundi...

Samo na Instagramu Severina ima više od 635 tisuća pratitelja, a na Facebooku ta je brojka sve bliže milijunu. Iza sebe ima dvoznamenkasti broj albuma, a sve hitove teško je i prebrojati. Slušaju je sve generacije, a posljednjom objavom na društvenim mrežama otkrila je kako su joj ipak najdraži oni najmlađi (i najslađi) fanovi.

Naime, na Instagramu se pohvalila posebnom obožavateljicom zbog koje je, kako kaže, čak i zaplakala.

Pitate se zašto? 

via GIPHY

Baš kao i uvijek, pjevačica je bez ustručavanja podijelila bitan trenutak svog života i ispričala priču koja stoji iza preslatkog videa koji je podijelila.

- Ovo je Aura Radočaj. Ima 3 godine i 4 mjeseca. Njezini mama i tata (a moji prijatelji i suradnici) su sretnu vijest da je mama trudna čuli dok smo 30.01.2013. imali sastanak za turneju #duk2013. U maminom stomaku je odslušala cijelu turneju. Kad mi je njena mama poslala ovu snimku, rasplakala sam se. Naša djeca... Aura pjeva 'Kao' - napisala je pjevačica i, vjerujemo, rasplakala i mnoge druge.

via GIPHY

U svega nekoliko sati Aura je svojom preslatkom izvedbom prikupila impresivnih 86 tisuća lajkova što je daleko više nego što inače čak i sama Seve uspije skupiti. 

via GIPHY

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?