Prvi 2494 pregleda 11. lipnja 2020.

Kako napraviti popularne 'beach' valove u kosi?

kristina stephens/instagram

Popularni 'beach' valovi frizura su koja nas odmah asocira na ljeto, a evo kako ih možete napraviti kod kuće uz par jednostavnih savjeta.

Razloga zašto su ove lokne postale toliko popularne u posljednjih nekoliko godina je mnogo, piše Marie Claire. Prije svega, jednostavno ih je napraviti pa uz minimalno truda možemo postići ležeran look kao da ste se upravo vratile s plaže.

Ukoliko želite upravo ovu frizuru dobiti kod kuće, donosimo vam savjete kako u nekoliko koraka stilizirati savršene ‘beach waves’. I uopće nije toliko komplicirano, vjerujte nam.

KAKO DO SAVRŠENIH 'BEACH' VALOVA?

via GIPHY

1. Na suhu kosu nanesite sprej koji se koristi za kovrče, ali pazite da ga nanesete samo na one pramenove koje želite stilizirati.

2. Zatim smotajte pramenove kose koje ste prethodno podijelile na dijelove i to od vrhova prema korijenu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💫✨

Objavu dijeli 𝐕𝐞𝐫𝐨𝐧𝐢𝐜𝐚 𝐌𝐚𝐫𝐳𝐮𝐥𝐥𝐨 (@veronicamarzu)

3. Te vlažne pramenove potom osušite sušilom za kosu koji ima difuzor te svaki pramen koji ste smotali sušite navedenim nastavkom otprilike 30 sekundi.

4. Nakon toga uzmite peglu za kosu i pojedine pramenove lagano opeglajte njome, tako da peglom zavijete pramen po pramen i to u različitim smjerovima.

5. Na kraju samo prođite prstima kroz kosu i još dodatno 'nagužvajte' već dobivene pramenove. Po potrebi još dodajte lak za kosu i to je to!

Spremne ste za ljetnu šetnju gradom, kavu s frendicama ili šetnju uz plažu! Još samo da nam dođu godišnji odmori...

 

Prijavi se na show 'Vrijeme da zablistaš' i postani nova glazbena zvijezda!

 | Autor:

Tvoja reakcija?