Prvi 2266 pregleda 22. kolovoza 2018.

Kako su Severinine fotke procurile u javnost?

severina@instagram

Ranije u sličnim skandalima spominjali su se hakerski napadi, ali niz je teorija.

Fotografije na kojima navodno poznata pjevačica pozira gola poharale su Internetom, a mnogi su se pitali kako su uopće fotke procurile u javnost. Čini se kako se Severina još uvijek nije spremna suočiti s javnosti, a njezin susjed je rekao kako je istu stvar napravila i 2004. godine kada je u javnost procurio video uradak

- Nije izlazila tad nekoliko dana. Skrivala se od pogleda javnosti - izjavio je susjed za 24sata. Ipak, mnogi smatraju kako je upravo 2004. godine Severina sama plasirala snimku kako bi živnula svoju zamrlu karijeru. 

No, pravo pitanje je kako su zapravo navodne eksplicitne fotografije procurile u javnost. Postoji nekoliko teorija! 

Jedna je da su joj fotografije ostale na nekom starom mobitelu kojeg se ona riješila, a netko drugi ga se dokopao i onda ih podlo iskoristio bez njezinog pristanka.

Druga je da je netko hakirao njezin postojeći mobitel ili računalo i ukrao joj fotografije iz njezinih foldera ili baza fotografija. Upravo zato uvijek moraš biti siguran i znati kako pravilno zaštititi svoje fotografije na mobitelu. 

- Takav napad je, da netko stoji na nekoliko metara i kopira podatke s uređaja, moguć u teoriji i nešto teže u praksi. To nije kao u filmovima i ipak je rezervirano za nešto žešće momke - komentirao je računalni stručnjak teoriju o hakiranome mobitelu Severine Kojić. 

Računalni stručnjak ističe kako postoji i druga teorija, a to je varijanta da se hakira pametni telefon sa sustavom Android, i to tijekom presretanja mrežnog prometa, kad se netko na telefonu koristi internetom.

- Moguće je da je netko napravio lažni hotspot ili pristupnu mrežu pa se spojila na njega. Također, moguće je da vam netko presreće podatke ako ste u kafiću spojeni na istu bežičnu mrežu - objašnjava stručnjak te dodaje kako je u pametne telefone s i0S sustavom teže provaliti i da se tu koriste druge tehnike, što je treća teorija kako su navodne Severinine fotografije mogle biti ukradene.

Što ti misliš kako su Severinine fotke procurile u javnost? 

 

ŽELIŠ IMATI TETOVAŽU KAO TVOJI OMILJENI YOUTUBERI LAYZ I DENNIS DOMIAN? Brzo na kioske Tiska gdje te uz ljetno izdanje JoomBoos VideoStar magazina čeka PREDOBRA TETOVAŽA.   | Autor:

Tvoja reakcija?

5 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Tina.Č

    Pa naravno da je sama postavila fotke. Pada popularnost pa se mora na neki jadan način dič
  • ZagorTeNay

    Znači opet pala popularnost.