Prvi 1121 pregleda 08. kolovoza 2017.

Casting za Aladdina je gotov, pogledajte tko je Jasmine, a tko zlikovac Jafar

YouTube/screenshot

Nakon brojnih spekulacija tko će glumiti Aladdina i Jasmine u popularnom remakeu animiranog filma, Disney je konačno otkrio glavne uloge.

Zbog obećanja da neće krenuti praksom 'izbjeljivanja' glumaca tj. da će uloge tamnoputih likova glumiti bijelci, navodno im nije bilo lako odabrati glumce.
Među prvima, Disney se za ulogu Duha odlučio za glumca Willa Smitha.

 

A post shared by Fangirl❤ (@myfavfavcelebs) on

 

Slijedio je Mena Massoud, koji je glumio u serijama Open Heart i Jack Ryan, kao Aladdin.

 

 

Najveću prašinu dignuo je casting za Jasmine. Naime Disney se odlučio za Naomi Scott koju smo imali prilike vidjeti za rozog Power Rangera. Izbor nisu s oduševljenjem prihvatili na društvenim mrežama ističući da je 'prebijela' za arapsku princezu. 

 

 

Moramo priznati da još nismo vidjeli ovako zgodnog negativca. A upravo ulogu glavnog negativca, dobio je Marwan Kenzari koji će glumiti Jafara.

 

 

A post shared by PeliNovedades (@pelinovedades) on

 

Nizozemsko-tuniski glumac samo ove godine je snimio 'The Mummy', 'What Happened to Monday?' i 'Murder on the Orient Express' kojima se predviđa veliki uspjeh.
Film će režirati slavni Guy Ritchie koji je poznat po filmovima poput Sherlocka Holmesa, RocknRolla i Zdrpi i zbriši pa prema tome možemo očekivati akcijom nabijen film, a snimanje kreće nakon ljeta.

 

 

 

 

 

Ovo je odličan primjer JoomBoos novinara! Ako i ti želiš pisati novosti, kvizove i druge tematske članke za JoomBoos, KLIKNI OVDJE :)  
Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)


 

Tvoja reakcija?