Prvi 7227 pregleda 12. svibnja 2019.

Kate i William još nisu vidjeli nećaka? Evo zašto

parents_fr/Instagram

Cijeli svijet jedva je dočekao malog Archiea

Kada su Meghan Markle i princ Harry službeno obajvili da su dobili svoje prvo dijete, svijet kao da je 'stao'. Ili je barem tako izgledalo za kraljevske promatrače koji su čekali mjesece i mjesece na dolazak bebe Sussexa. Svijet se, međutim, nije zaustavio, a da je tako, pokazali su i članovi kraljevske obitelji, piše Marie Claire.

Naime, neki članovi kraljevske obitelji, poput princa Williama i Kate Middleton nisu još vidjeli svojeg nećaka. A zašto? Odgovor je jednostavan: svi su vrlo zauzeti poslom. Archievi djed i baka, princ Charles i Camilla, vojvotkinja od Cornwalla, uputili su se u Njemačku na četverodnevni posjet, za vrijeme Meghaninog poroda. "Ne možemo biti više oduševljeni novostima nego što jesmo i radujemo se susretu s bebom kad se vratimo", rekao je Charles iz Berlina nakon sretne objave.

Princ William i Kate Middleton nisu toliko daleko kao Charles i Camilla, ali su i ovaj ovaj tjedan bili zauzeti kraljevskim angažmanima. Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea prisustvovali su u utorak pokretanju Regata kraljevskog kupa u Cutty Sarku u Greenwichu te su se u srijedu uputili prema Sjevernom Walesu.

Kada su saznali da su dobili nećaka, Will je izjavio: "Naravno da sam oduševljen, apsolutno oduševljen i očito je da se radujem što ćemo ih vidjeti u sljedećih nekoliko dana, kada se stvari malo smire." Kate je dodala: "Radujemo se susretu s njim... Prvih nekoliko tjedana su uvijek pomalo zastrašujući te im želimo sve najbolje."

Eto, misterij je riješen!

POGLEDAJ NOVU EPIZODU EUROTRIPA: 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

 

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ne znam kako mogu izdržat, a da ga ne vide!